Recent divorțată, Carmen Grebenișan se mută din România, alături de noul iubit: „Cine s-ar muta din State în România de tot”

Updated on septembrie 6, 2024 Recent divorțată, Carmen Grebenișan se mută din România, alături de noul iubit: „Cine s-ar muta din State în România de tot” 1

Relația dintre Carmen Grebenișan  și noul ei iubit, Cristi, este una promițătoare, deși distanța îi desparte. În ciuda faptului că se cunosc de puțin timp, cei doi par foarte îndrăgostiți și petrec mult timp împreună ori de câte ori au ocazia. Cristi locuiește în Statele Unite, unde și-a construit o afacere de succes, iar viitorul relației lor rămâne incert din cauza acestei bariere geografice.

Deși se cunosc de peste un deceniu, relația dintre Carmen și Cristi a început cu adevărat abia recent. Inițiativa de a-și aprofunda cunoașterea a venit din partea lui Carmen, care a făcut primul pas într-o conversație întâmplătoare.

„Am simțit să discut cu el despre un subiect care nu avea legătură cu relația noastră de acum și asta a dus mai departe la o comunicare mult mai apropiată. Ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun. Am ținut legătura, chiar dacă a fost la distanță o lungă perioadă de timp. El nu locuiește în România. Într-un final ne-am întâlnit și ne-am dat seama că este mai mult decât ne-am fi imaginat.

Nu știm în momentul de față ce se întâmplă, dar nu are de gând să se mute definitiv în România. Cine s-ar muta din State în România de tot? O să plec și eu, dar nu vreau să rămân de tot acolo. Momentan o luăm pas cu pas.

Noi ne cunoșteam de multă vreme, de 10-15 ani, din Cluj, dar nu am interacționat foarte mult. Nu este din Cluj, este din Zalău, dar a stat în Cluj și ne știam din vedere.

Cred în faptul că chiar dacă ai o persoană lângă tine și nu este momentul să o descoperi, nu o vei descoperi chiar dacă stă lângă tine și 20 de ani. Iar atunci când vine momentul potrivit, te deschizi și tu. Nici eu nu am fost deschisă, aveam alte target-uri, alte gânduri și alt nivel de conștientizare a nevoilor mele”, a spus Carmen Grebenișan pentru Cancan.

 

error: Content is protected !!