Carmen Grebenișan, detalii despre noul iubit: „Noi ne cunoșteam de multă vreme, de 10-15 ani, din Cluj”

Updated on august 29, 2024 Carmen Grebenișan, detalii despre noul iubit: „Noi ne cunoșteam de multă vreme, de 10-15 ani, din Cluj” 1

Carmen Grebenișan nu vrea să-și expună în presă noul iubit, totuși a făcut câteva declarații privind relația lor. Influencerița a mărturisit că îl cunoaște de cel puțin 10 ani, însemnând că se știu cu mult înainte ca ea să se căsătorească, apoi să divorțeze de Alex Militaru. Bărbatul nu locuiește în România, ci în America, dar se văd foarte des.

„Eu sunt foarte bine, este o relație privată, nu ascunsă, dar nu vreau să fie expusă. Am învățat mai multe lucruri din relația trecută și am decis că este mai confortabil și pentru mine și pentru actualul partener să fie mai privată, pe cât se poate. Nu este nimic ascuns, dar nu o să ne vedeți foarte des în online. Noi ne cunoșteam de multă vreme, de 10-15 ani, din Cluj, dar nu am interacționat foarte mult.

Nu este din Cluj, este din Zalău, dar a stat în Cluj și ne știam din vedere. Cred în faptul că chiar dacă ai o persoană lângă tine și nu este momentul să o descoperi, nu o vei descoperi chiar dacă stă lângă tine și 20 de ani. Iar atunci când vine momentul potrivit, te deschizi și tu. Nici eu nu am fost deschisă, aveam alte target-uri, alte gânduri și alt nivel de conștientizare a nevoilor mele”, a declarat Carmen Grebenișan pentru Cancan.

Potrivit acesteia, ea a făcut primul pas.

„Nu a încercat nimeni, eram doar cunoștințe, nici măcar nu flirtasem. A fost o chestiune neașteptată. Eu am fost cea care a făcut primul pas. Am simțit să discut cu el despre un subiect care nu avea legătură cu relația noastră de acum și asta a dus mai departe la o comunicare mult mai apropiată. Ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun. Am ținut legătura, chiar dacă a fost la distanță o lungă perioadă de timp. El nu locuiește în România. Într-un final ne-am întâlnit și ne-am dat seama că este mai mult decât ne-am fi imaginat”, a mai spus Carmen.

Ea a divorțat de Alex Militaru anul acesta, după doar doi ani de mariaj. Carmen Grebenișan și fostul ei soț, Alex Militaru, au format timp de câțiva ani un cuplu. Inițial, cei doi au fost prieteni foarte buni, iar ulterior relația lor a evoluat într-o poveste de dragoste. S-au căsătorit civil pe 28 august 2021.

În luna martie a anului 2024, Carmen Grebenișan a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul că s-a despărțit de soțul ei, Alex Militaru. La vremea respectivă, creatoarea de conținut menționa faptul că decizia a fost luată de comun acord și că vor încerca să mențină pe mai departe o relație de prietenie.

Carmen Grebenișan a vorbit recent despre noua ei relație, mărturisind faptul că a vrut să fie sinceră față de urmăritorii ei și să le dezvăluie acestora faptul că trăiește o altă poveste de dragoste. Cu toate acestea, creatoarea de conținut își dorește ca pe viitor să păstreze discreția față de viața ei personală.

„Adevărul este că nu trebuia să dau explicații lumii. Am simțit eu nevoia, am simțit să fiu eu transparentă, cred, oricum, că s-ar fi sesizat în scurt timp. Mi-am expus căsnicia și relația trecută, așa că nu puteam să termin fără a anunța nimic, cel puțin așa am considerat eu.

Mă gândesc ca pe viitor să țin viața personală mai ascunsă decât a fost în relația precedentă, sigur. Poate nu ascuns, este un cuvânt destul de greșit, nu e nimic ascuns, mai privat, este mai confortabil, mai plăcut”, a declarat Carmen Grebenișan pentru spynews.ro.

Carmen Grebenișan a dezvăluit și motivele separării de fostul ei soț, Alex Militaru. Anunțul despărțirii dintre cei doi a luat pe toată lumea prin surprindere, cei doi părând că formează un cuplu solid.

Adevărul este că nu empatizam pe anumite niveluri emoționale, să spun așa. El este într-o altă etapă a vieții, eu în alta. Probabil la început am avut interese comune, cu timpul eu mi-am schimbat puțin direcția și probabil el nu și-a schimbat-o în același ritm cu mine. Este neplăcut, însă este de înțeles. Am rămas prieteni pentru că am fost prieteni în primă fază, înainte să formăm un cuplu”, a declarat Carmen Grebenișan.

error: Content is protected !!