(Video) Imagini de la botez. Mesajul special transmis de Andra, nașa micuțului Isaia

Updated on august 23, 2024 (Video) Imagini de la botez. Mesajul special transmis de Andra, nașa micuțului Isaia 1

Vlăduța Lupău și Adi Rus au doi băieți, pe Iair, în vârstă de doi ani, și Isaia, care are aproape două luni. Botezul mezinului a avut loc într-un resort de lux, cu psicină și diverse facilități pentru cei mari, dar și pentru cei mici.

La eveniment au fost invitate aproximativ 200 de persoane. Botezul a avut loc într-un cadru de poveste, Vlăduța și Adi alegând aranjamente florale albe, care se potrivesc de minune cu locația de vis în care a avut loc evenimentul.

Artista a postat o imagine emoționantă alături de soțul ei și cei doi copii, după ce micuțul Isaia a fost creștinat.

„ISAIA, De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o! În credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat! Ești a doua minune a noastră!”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul fotografiei.

(Video) Imagini de la botez. Mesajul special transmis de Andra, nașa micuțului Isaia 2

Nașii de botez ai micuțului Isaia sunt Andra și Cătălin Măruță, cu care Vlăduța Lupău și Adi Rus au o relație de prietenie foarte specială.

Andra a publicat și ea câteva imagini de la marele eveniment, iar emoția și bucuria se poate citi cu ușurință pe chipurile tuturor celor prezenți.

„Astazi am fost nasi pentru micutul Isaia! A fost o zi plina de emotie si binecuvantare, in care am impartasit bucuria acestui moment special cu Vlăduța si Adi! Ne bucuram ca facem parte din povestea voastra si suntem alaturi de voi pe acest drum frumos”, a scris Andra, pe rețelele de socializare.

error: Content is protected !!