Sfârșit tragic pentru un tânăr de 23 de ani. S-a înecat după ce a rămas blocat în mâlul dintr-o baltă

Updated on august 23, 2024 Sfârșit tragic pentru un tânăr de 23 de ani. S-a înecat după ce a rămas blocat în mâlul dintr-o baltă 1

Un tânăr a murit joi înecat după ce a rămas blocat în mâlul dintr-o baltă din localitatea Şibot, județul Alba. Autoritățile au ajuns la fața locului, însă victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba a anunţat că Secţia de pompieri Sebeş a intervenit pentru extragerea unei persoane de sex masculin dintr-o baltă din localitatea Şibot, fiind trimişi la faţa locului inclusiv scafandri.

„A fost extrasă din baltă o persoană blocată în mâl, de sex masculin, de aproximativ 22 de ani”, a transmis ISU Alba, potrivit romaniatv.net.

Tânărul se afla în stop cardio-respirator şi a fost supus manevrelor de resuscitare.

Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia de către echipajele medicale”, a precizat sursa citată.

George V. este tânărul de 23 de ani din Cugir care și-a pierdut viața într-un mod tragic joi după-masa, după ce s-a înecat într-o baltă din localitatea Șibot.

Potrivit informațiilor oferite de mama băiatului pentru ziarulunirea.ro, acesta a împlinit 23 de ani, pe data de 3 august 2024.

Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețele de socializare de cei care l-au cunoscut și îndrăgit pe George.

”Prea devreme pentru el… Dumnezeu să aibă grijă de el, a fost un frate și cel mai bun tovarăș, George nu o să te uit niciodată! Condoleanțe familiei!”
”Off Doamne!!! Cea mai grea durere…..tânăr și prea devreme! Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”
”Of Doamne, ce păcat un copil așa tânăr și cuminte, Dumnezeu să-l ierte, sincere condoleanțe familiei îndurerate..”

”Dumnezeu să-l ierte frate, era o dulceață de copil! Să vă țină Dumnezeu tari că este foarte greu, mai bine ne lua pe noi…”
”Odihnește-te în pace Vâjdi!
Nu o să fi uitat! O să ne lipsești tare!
Te-ai dus prea devreme!
Drum lin spre Ceruri frate!!”
”Prea devreme Bro!!! Dumnezeu să aibă grijă de tine acolo sus! Odihnește-te în pace! Miss you a lot!”

error: Content is protected !!