Vlăduța Lupău, botez cu 200 de invitați. Evenimentul va avea loc într-un resort de lux, cu piscină

Updated on august 22, 2024 Vlăduța Lupău, botez cu 200 de invitați. Evenimentul va avea loc într-un resort de lux, cu piscină 1

Săptămâna aceasta este una specială pentru familia Vlăduței Lupău, care pune la punct ultimele detalii pentru petrecerea de botez a micuțului Isaia. Evenimentul va avea loc într-un resort de lux, cu piscină și numeroase activități menite să încânte atât părinții, cât și copiii invitați. Deși petrecerea va fi una intimă, doar pentru prieteni și apropiați, numărul invitaților se ridică la aproximativ 200 de persoane.

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au optat pentru un botez fără dar, alegând să le ofere invitaților o experiență de neuitat fără a cere „plicurile” tradiționale. Organizarea evenimentului a fost încredințată unei vechi prietene a artistei, Geta Ungurean, cunoscută pentru organizarea unor evenimente de succes. Tema aleasă pentru decorul botezului este una elegantă, bazată pe aranjamente florale albe, care se vor potrivi perfect cu locația aleasă pentru acest moment special, scrie libertatea.ro.

„Nu pot să dau foarte multe detalii. Pot să spun că o să fie un botez fără plic, fără dar. Vor fi apropiați, prieteni, dar chiar și așa, sunt vreo 100 și ceva, 200 de persoane. Dar cumva… este fără plicuri cu bani, fără dar, să zic așa”, a declarat un apropiat de-al Vlăduței Lupău pentru FANATIK.

Așa cum era de așteptat, Vlăduța Lupău a pregătit din timp și ținutele pentru această zi importantă. Artista va purta două ținute speciale în ziua în care își va creștina cel de-al doilea băiețel. Stilul și eleganța proaspetei mămici vor fi, cu siguranță, admirate de toți cei prezenți la eveniment. „Ținutele sunt pregătite, două va purta. Totul este pregătit. Tot decorul este cu alb și cu inimioare.”

Invitaților li s-a transmis: Fără plic, fără dar!
O să fie un botez fără plic, fără dar. Vor fi apropiați, prieteni, dar chiar și așa, sunt vreo 100 și ceva, 200 de persoane. Dar cumva… este fără plicuri cu bani, fără dar, să zic așa”, a declarat un apropiat de-al Vlăduței Lupău pentru sursa citată.

Nașii micuțului Isaia vor fi personalități cunoscute în showbizul românesc: Cătălin Măruță și soția sa, artista Andra. Vlăduța a dezvăluit această informație chiar în emisiunea prezentatorului, unde a mărturisit că între ea și Andra s-a legat o frumoasă prietenie, consolidată în timp prin colaborări pe scenă la diverse evenimente importante.

Numele ales pentru cel de-al doilea băiețel, „Isaia”, are o semnificație profundă și este inspirat din Biblie. Numele „Isaia” este o variantă a numelui evreiesc „Isaiah” și înseamnă „salvarea mea este Dumnezeu” sau „Domnul mă ajută”. Alegerea acestui nume reflectă probabil valorile și credințele puternice ale familiei.

error: Content is protected !!