(Foto) Primele imagini de la botezul celui de-al doilea fiu al Vlăduței Lupău

Updated on august 22, 2024 Pe 8 iulie Vlăduța Lupău devenea pentru a doua oară mămică, iar fanii erau cum nu se poate mai încântați. Vedeta a adus pe lume un băiețel, iar zilele acestea a avut loc și botezul micuțului, un botez cu 200 de oaspeți, iar Andra și Cătălin Măruță au fost nașii. Dar, cum fanii așteptau imagini, acestea au apărut prezentând-o pe Vlăduța Lupău într-o ținută spectaculoasă la botezul fiului său. Fanii au putut observa și detaliul de pe rochie care a atras atenția tuturor.

Petrecerea de după botezul micuțului Isaia a avut loc într-un resort de lux, fiind restrânsă, destinată doar prietenilor și celor apropiați. Cu toatea astea, spunea Vlăduța Lupău, numărul invitaților a ajuns la aproximativ 200 de persoane.

Din instastory-urile postate de vedetă fanii au putut vedea pregătirile de dinaintea botezului, atât ale micuțului, cât și a celor doi părinți, precum și câteva imagini de la Biserică, unde a avut loc slujba de botez.

(Foto) Primele imagini de la botezul celui de-al doilea fiu al Vlăduței Lupău 1

Așa cum era de așteptat, nașii Andra și Cătălin Măruță au fost alături de micuțul Isaia pe tot parcursul slujbei, iar imaginile pot dovedi asta.

Artista avea să îmbrace o rochei de culoare albastră, extrem de elegantă, iar pe spate a avut o fundă mare albă.

În imaginile publicate de vedetă de la pregătiri, fanii aveau să observe și detaliul de pe rochie care a atras atenția tuturor, și anume inscripționarea numelui micuțului Isaia pe funda mare și albă de pe spatele rochiei.

„ISAIA
De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o! În credință și în dragoste!
Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat!
Ești a doua minune a noastră!”, este mesajul pe care l-a scris Vlăduța Lupău, în dreptul imaginii cu familia ei.

(Foto) Primele imagini de la botezul celui de-al doilea fiu al Vlăduței Lupău 2

(Foto) Primele imagini de la botezul celui de-al doilea fiu al Vlăduței Lupău 3

(Foto) Primele imagini de la botezul celui de-al doilea fiu al Vlăduței Lupău 4

error: Content is protected !!