Dragoș Bucur și Dana Nălbaru și-au tehnologizat cotețul găinilor: „Se întâmplă sa lipsim câte o zi de acasă și atunci apare ‘problema găinilor’ – trebuie deschisă ușa la ele”

Updated on august 22, 2024 Dragoș Bucur și Dana Nălbaru și-au tehnologizat cotețul găinilor: „Se întâmplă sa lipsim câte o zi de acasă și atunci apare ‘problema găinilor’ – trebuie deschisă ușa la ele” 1

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au descoperit viața la țară și sunt tot mai fericiți.  Ei se ocupă de toate treburile casei, de grădinărit, de îngrijirea animalelor, dar găinele sunt animalele care le dau cel mai mult de furcă. Acum, au gasit o soluție pentru acestea atunci când ei nu sunt acasă.

Dragoș Bucur a spus că celor doi le este destul de dificil să se trezească dimineața devreme pentru a lăsa găinile afară, plus că ele sunt o problem atunci când mai pleacă de acasă. Astfel, au gasit o soluție perfectă. Au decis să cumpere un coteț performant de pe un site chinezesc, iar ușa poate fi programată să se închidă și deschidă la ora pe care o setează, conform Can Can.

„Se întâmplă sa lipsim câte o zi de acasă și atunci apare ‘problema găinilor’ – trebuie deschisă ușa la ele dimineața devreme și închisă seara. Am găsit o soluție chinezească, sper să ne ajute ocazional, atunci când nu avem chef să ne trezim la 6 dimineața sau nu ajungem seara la timp acasă!”, a spus Dragoș Bucur pe Instagram.

Prezentatorul TV a spus că s-a montat foarte repede și că prețul nu este deloc mare. Acesta a costat 350 de lei pentru ușa de la coteț și panoul solar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bucurii_la_tara

El cu livada, ea cu casa și curtea
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt foarte fericiți în casa lor, de la țară. Cei doi se ocupă cu drag de treburile gospodărești, care nu sunt deloc puține: grădinărit, pusul murăturilor, îngrijirea animalelor, a casei și curții și câte și mai câte.

Au luat decizia de a se muta la sat, în Moșteni-Greci, sat din comuna Boțești, din județul Argeș, în urmă cu aproape un an și vor să încurajeze și pe alții să facă o astfel de schimbare. Au o casă modernă, dar trăiesc după legile locului, conform Libertatea.

În plus,când au cumpărat livada, au luat și casa veche care se afla imediat lângă. Aceasta stă să cadă, dar pe Dana nu o lasă inima să o dărâme. În plus, în interior au găsit și câteva mici comori:

Casa veche, cea care era aici când am cumpărat livada, a fost a unor oameni gospodari. Cel puțin așa cred. În jurul casei e plin de lăcrămioare, narcise și bujori, în fiecare primăvară ies parcă mai multe flori.

Acum casa stă să cadă, de foarte mulți ani a rămas singură și am intrat timid în ea. Am găsit multe tablouri cusute cu mâna și o oglindă mare, frumoasă. Nu știu ce fac cu ele, le-am curățat de praf deocamdată. Vom reface casa și vom primi oaspeți în ea imediat ce va fi gata. 🤗”, a scris Dana Nălbaru acum trei săptămâni pe rețelele de socializare, atașând și mai multe poze și filmulețe cu casa despre care nimeni nu știe ce povești ascunde (foto în galerie).

error: Content is protected !!