Mai multe localități din Cluj rămân fără apă în acest weekend: „Ca urmare a suprasolicitarii sistemului de alimentare cu apa, se intrerupe furnizarea apei potabile”

Updated on iulie 27, 2024 Mai multe localități din Cluj rămân fără apă în acest weekend: „Ca urmare a suprasolicitarii sistemului de alimentare cu apa, se intrerupe furnizarea apei potabile” 1

Apa potabilă din mai multe localități din Cluj urmează să fie întreruptă în acest weekend, ca urmare a surpasolicitării sistemului de alimentare cu apă, anunță cei de la Compania de Apă Someș

„Ca urmare a suprasolicitarii sistemului de alimentare cu apa, se intrerupe furnizarea apei potabile dupa cum urmeaza:

Din 27 Iulie 2024, pana in 29 Iulie 2024, in localitatile IACOBENI, VALEA LARGA , CEANU MARE , VALEA LUI CATI, VALEA GLODULUI, SOPOR .

Compania de Apa Somes S.A. face eforturi pentru restabilirea situatiei in cel mai scurt timp. Pe aceasta cale, reluam apelul catre clienti si utilizatori de a nu folosi apa din retea decat pentru consumul casnic nu si pentru gradinarit, sere, zootehnie, udatul curtilor, umplerea piscinelor etc.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, situatia fiind independenta de vointa Companiei de Apa Somes S.A”, au anunțat cei de la Compania de Apă Someș.

Astăzi, 27 iulie, apa potabilă este întreruptă și în localitatea Răscruci,  ca urmare a unei avarii:

„In vederea efectuarii unor lucrari de remediere AVARII la reteaua publica de alimentare cu apa, care necesita interventie imediata, se INTRERUPE FURNIZAREA APEI POTABILE, dupa cum urmeaza:

Data efectuarii lucrarii: 27 Iulie 2024
Localitatea/Localitatile: RASCRUCI
Ora estimata pentru reluarea serviciului: 16:00

Ne cerem scuze pentru situatia creata independent de eforturile Companiei de a asigura continuitatea serviciului, neexistand modalitati alternative de furnizare a apei. Aparitia unei AVARII pe reteaua publica de alimentare cu apa nu poate fi prevazuta si este insotita, de regula, de intreruperea imediata a furnizarii apei.

In consecinta, in astfel de situatii, anuntarea intreruperii furnizarii apei poate fi ulterioara sistarii efective a alimentarii cu apa.”

 

error: Content is protected !!