(Video) Pescobar a plătit pentru un mic dejun în Mykonos cât ar plăti un clujean pentru o mașină second-hand

Updated on iulie 26, 2024 (Video) Pescobar a plătit pentru un mic dejun în Mykonos cât ar plăti un clujean pentru o mașină second-hand 1

Paul Nicolau, alias Pescobar, s-a răsfățat în Grecia cu un mic dejun care l-a costat câteva mii de euro. Patronul de la Taverna Racilor se află în vacanță, pe insula Mykonos, acolo unde se relaxează și își ține la curent urmăritorii cu tot ceea ce face.

Controversatul afacerist nu s-a ferit nici de această dată să bage mâna adânc în buzunar pentru plăcerile sale.

Afaceristul a luat micul dejun la Nammos, un restaurant de lux care are un meniu inspirat din gastronomia mediteraneană. În meniu se regăsesc fructele de mare, sushi, pește proaspăt, dar și o varietate de cocktailuri. Pentru a-și face poftele încă de la primele ore ale dimineții, Pescobar a plătit o sumă uriașă.

Patronul le-a arătat urmăritorilor săi cum își plătește consumația și a spus direct și suma datorată: 3.768 de euro, doar pentru micul dejun, adică prețul unei mașini la mâna a doua, scrie romaniatv.net.

Pescobar a plătit 65.000 de euro nota de plată de la un local de fițe de pe plajă, în Ibiza. „Îmi cer eu scuze de la nota asta mare”
Pescobar adoră vacanțele de lux, așa că, de curând, a plecat în Ibiza. Afaceristul și prietenii lui s-au distrat pe cinste într-un local de fițe de pe plajă, acolo unde o singură masă l-a costat peste 65.00 de euro.

Într-un videoclip postat pe TikTok, Pescobar s-a filmat în timp de achita nota de plată de la un local de fițe de pe plajă. Mai în glumă, mai în serios, afaceristul s-a mândrit că a plătit integral cei 65.000 de euro pentru o singură masă la care au fost și câțiva prieteni, scrie spynews.ro.

„Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, dar pentru voi fac toate astea! În viața mea n-am plătit cât trebuie să plătesc acum. 65.000 de euro! Aia e! Atât s-a putut!”, a spus Pescobar, într-un videoclip postat pe TikTok.

@tavernaracilorbypescobar #pescobar ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

error: Content is protected !!