Medana Oprea, internată la un spital din Cluj: „În prima zi când am fost internată mi-a venit să plec acasă în secunda doi”

Updated on iulie 25, 2024 Medana Oprea, internată la un spital din Cluj: „În prima zi când am fost internată mi-a venit să plec acasă în secunda doi” 1

Medana Oprea, soția lui Alin Oprea, a fost internată într-un spital la Cluj, anunță RTV. Într-o zi, în timpul unei plimbări normale, câinele ei Hugo s-a smucit din lesă și a tras-o după el. Deși, pe moment nu și-a dat seama, incidentul a fost unul destul de grav, care a lăsat urmări brațului Medanei Oprea. Acum, frumoasa Medana Oprea a povestit ce i s-a întâmplat și cum a ajuns la spital.

„Mă confrunt cu o situație medicală, se numește bursită sau freezed shoulder. În urmă cu un an, cățelul meu Hugo m-a tras brusc cu lesa. Nu am acordat importanță în prima etapă, decât acum, după aproape un an, când am văzut că nu îmi pot folosi mâna la capacitatea ei maximă”, a spus Medana Oprea.

Cea mai mare bucurie a mea a fost la externare. Când ajungi totuși în casa ta, în patul tău, simți că ești în rai. În prima zi când am fost internată mi-a venit să plec acasă în secunda doi. I-am lăsat lui Alin un mesaj vocal, plângând, că eu nu voi rezista internată timp de 2 săptămâni”, a spus soția lui Alin Oprea pentru RTV.

Alin Oprea i-a fost alături soției în permanență
Din fericire, deși problema Medanei nu a fost una gravă, intensitatea ei a fost pe măsură, iar pe durata internării, Alin Oprea a fost extrem de stresat pentru soția lui. Medana și Alin Oprea au o compatibilitate extraordinară, se iubesc, se respectă și sunt unul pentru celălalt atât la bine, cât și la greu, așa cum și-au jurat în ziua nunții, în fața Lui Dumnezeu.

În secunda doi mi-a zis să plec din spital că mă duce la unul privat, numai să fiu eu bine și mulțumită. El mi-a făcut bagajul, mi-a adus la spital un goblen cu diamante, aparatul de cafea cu capsule, alte perne și tot ce a fost necesar încât să mă pot acomoda. Deși el nu găsește niciodată nimic, acum s-a mobilizat atât de bine încât a găsit totul și a ajuns la salon ca Moș Crăciun, unde nu a scăpat de poze cu pacientele și cu doamnele asistente, văzându-l pe Alin Oprea că intră pe secția unde eram eu internată”, a mai spus Medana Oprea.

Medana și Alin Oprea s-au căsătorit în secret
Medana și Alin Oprea și-au unit destinele într-o ceremonie discretă, la sfârșitul anului 2022. Alin a făcut propunerea romantică în Milano, iar nunta a avut loc curând după aceea, chiar în ziua de naștere a Medanei. Medana, asemenea lui Alin, are doi copii dintr-o relație anterioară – un băiat și o fată. Astfel, noua lor familie se bucură acum de prezența celor patru copii.

A fost totul spontan, așa cum a fost mereu în relația noastră. Cererea în căsătorie a avut loc la Milano, în prezența multor oameni, fiind un moment foarte emoționant. La scurt timp după cererea în căsătorie, Medana a devenit soția mea, pe 10 decembrie 2022, chiar de ziua ei de naștere. În clipa în care ea a devenit doamna Oprea, am simțit că sunt cel mai norocos bărbat din Univers. Am fost onorat pentru că o femeie cu adevărat specială a devenit soția mea și un vis pentru care am luptat a devenit realitate”, spunea artistul conform Ciao.

error: Content is protected !!