A3 este inundată pe Tronsonul Câmpia Turzii – Nădășel

Updated on iulie 24, 2024 A3 este inundată pe Tronsonul Câmpia Turzii – Nădășel 1
(foto arhiva)

Circulația pe autostrada A3 între Turda și Borș se desfășoară cu dificultate din cauza unei furtuni severe care a dus la acumularea unei cantități mari de apă pe carosabil. Între kilometrii 30 și 45 de pe această autostradă, în zona localităților Câmpia Turzii și Nădășelu, se manifestă fenomene meteorologice extreme, inclusiv averse torențiale, grindină și vizibilitate redusă.

Furtuna a adus cu ea precipitații intense, grindină și vânt puternic, afectând grav traficul pe acest tronson al autostrăzii A3. Acumularea rapidă de apă pe carosabil a dus la condiții de conducere extrem de periculoase. Poliția recomandă șoferilor să circule cu prudență sporită, să reducă viteza și să mărească distanța între vehicule pentru a evita accidentele, potrivit viaclujtv.ro.

Alertă – Cod Portocaliu de vremea rea în mai multe zone localități din Cluj
Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizare cod portocaliu de vreme rea pentru mai multe zone ale țării.
Potrivit ANM, astăzi, între orele 14:30 și 15:30, în Județul Cluj, localitățile Iara, Săvădisla, Băișoara, Petreștii de Jos, Ciurila. Aici se vor semnala averse torențiale care vor acumula 20…30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină. În zona avertizată în ultimele ore s-au acumulat cantități de 25 l/mp, scrie stiripesurse.ro.

error: Content is protected !!