Turmă de mistreţi, lovită de mai multe ori de o maşină

Updated on iulie 23, 2024 Turmă de mistreţi, lovită de mai multe ori de o maşină 1

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Crăciuneşti, judeţul Mureş, a fost reţinut 24 de ore pentru braconaj, după ce omorât cu şapte mistreţi.

Cu un plan bine pus la punct, bărbatul a aşteptat lăsarea întunericului pentru a porni la vânătoare. A mers cu maşina pe câmp, iar atunci când a văzut turma de mistreţi a demarat în trombă.

Paznicul de vânătoare care se afla în zonă a suprins întreaga scenă cu o cameră cu termoviziune. În imagini se observă cum şoferul accelerează şi intră de mai multe ori în turma de mistreţi, informează observatornews.ro.

Şocat de fapta bărbatului, paznicul a sunat imediat la 112. Acesta nu ar fi la prima abatere de acest gen. Pe numele său a fost deschis dosar penal. Porcii mistreți au ajuns la DSVSA pentru necropsie, iar paguba se ridică la 5.000 de euro.

Vasile Silaghi, paznic de vânătoare: A venit, s-a oprit, a studiat şi la un moment dat maşina din faţă a plecat cu viteză mare spre direcţia în care erau mistreţii şi a intrat cu viteză direct în turma de mistreţi. Şi-a continuat deplasarea câteva sute de metri, s-a întors înapoi şi a trecut peste aceiaşi mistreţi care au rămas în agonie

error: Content is protected !!