Eva Măruță a împlinit astăzi 8 ani. Andra: „Timpul zboară și deja ești o fetiță mare, dar pentru mine rămâi mereu puiul meu”

Updated on iulie 23, 2024 Eva Măruță a împlinit astăzi 8 ani. Andra: „Timpul zboară și deja ești o fetiță mare, dar pentru mine rămâi mereu puiul meu” 1

Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a împlinit astăzi 8 ani. Cu această ocazie, părinții tinerei vedete au ținut să îi transmită mesaje de felicitare.

„La mulți ani, Eva! Îmi aduc aminte azi de momentul în care am aflat că sunt însărcinată, de clipa în care te-am văzut și te-am ținut în brațe, de primii pași… Timpul zboară și deja ești o fetiță mare, dar pentru mine rămâi mereu puiul meu. Să rămâi mereu la fel de sinceră și bună, să nu lași lumea să te schimbe! Te iubim!”, a scris Andra pe Facebook.

Și Cătălin Măruță i-a transmis un mesaj fiicei sale: „Fiecare zi în care tu descoperi lumea este o zi de recunoștință pentru noi. Tu și David ne-ați luminat zilele. La mulți ani Eva, fiica mea curajoasă și bună!”

Câți bani face Eva Măruță la doar 8 ani
Fiica simpatică și talentată a Andrei și a lui Cătălin Măruță contribuie deja la bugetul familiei.

Pe lângă primul rol avut în lungmetrajul “Tati part-time”, Eva Măruță face bani din Tik Tok. Potirvit site-ului influencermarketinghub.com, un tool care măsoară banii câștigați din Tik Tok, Eva Măruță ia între 235 și 392 de dolari dintr-o singură postare pe platformă, scrie newsweek.ro.

Copila în vârstă de aproape 8 ani are peste 600.000 de urmăritori și 9.7 milioane de aprecieri pe contul oficial de Tik Tok.

Cât despre Eva Măruță și “Tati part-time”, ei bine… Lucrurile stau fantastic din punct de vedere financiar și aici. La nici o lună de la lansarea cu surle și trâmbițe pe marile ecrane, lungmetrajul, cu micuța Măruță și actorul Alex Bogdan în rolurile principale, fusese vizionat de peste 350 de mii de oameni. În perioada respectivă, comedia avea venituri totale de 9 milioane de lei (2 milioane de dolari).

error: Content is protected !!