(Video) Hora în piscină cu muzică live la ștrandul din Ardeal, Laguna Albastra

Updated on iulie 17, 2024 (Video) Hora în piscină cu muzică live la ștrandul din Ardeal, Laguna Albastra 1

Petrecerea continuă la ștrandul Laguna Albastra din Făgăraș,la 3 ore de Cluj.  S-a făcut iar hora în piscină cu muzică live.
Muzică LIVE alături de Mihai Pop-boeriu din formația ALPIN, atmosfera întreținută de Daniel Ignat și DJ Veres Event Sound & Light.

Vino la Complexul Laguna Albastra, aici te vei distra pe cinste! Daca esti copil ai 3 bazine destinate special tie cu apa incepand de la de la 20 cm iar daca esti adult poti alege sa iti exersezi sariturile in bazinul olimpic.

Laguna Albastra Fagaras: Hora in piscina cu muzica live!

România se coace. Cod Roșu de caniculă și astăzi, temperaturile vor urca până la 42 de grade Celsius
Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, avertizarea Cod roşu va fi în vigoare în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, în cea mai mare parte a Moldovei şi în sudul Transilvaniei şi al Crişanei. Se vor înregistra temperaturi maxime între 37 şi 42 de grade, iar pe litoral de 33 – 36 de grade. Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Minimele termice nu vor coborî sub 22 – 24 de grade, scrie Observator TV.

Tot miercuri va fi în vigoare şi un Cod portocaliu de caniculă, val de căldură persistent şi disconfort termic accentuat în Maramureş şi local în Crişana, Transilvania şi nordul Moldovei.

“În Maramureş şi local în Crişana, Transilvania şi nordul Moldovei, valul de căldură va persista. Va fi caniculă, iar temperaturile maxime vor fi de 33 – 37 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Local, minimele termice nu vor coborî sub 20 de grade, astfel că vor caracteriza nopţi tropicale”, avertizează meteorologii.

Potrivit ANM, în a doua parte a săptămânii valul de căldură se va restrânge treptat şi va slăbi în intensitate, dar va mai fi caniculă şi disconfort termic, cu precădere în jumătatea sudică a ţării.

Vremea la munte
Căldura afectează și zonele de munte. Spre seară, însă, apar ploi zgomotoase, destul de abundente și se pot strânge 25 de litri de apă pe metru pătrat, scrie Stirile Pro Tv.

Vremea la mare
Pe litoral este cod roșu de caniculă și astăzi. Temperaturile urcă până la 35-36 de grade. Avem cer senin toată ziua și un vânt destul de activ.

error: Content is protected !!