(Foto) Vlăduța Lupău la 9 zile după ce a născut a doua oară. Cântăreața a iești la plimbare prin Cluj Napoca

Updated on iulie 17, 2024 (Foto) Vlăduța Lupău la 9 zile după ce a născut a doua oară. Cântăreața a iești la plimbare prin Cluj Napoca 1

Vlăduța Lupău a născut în urmă cu 9 zile, dar se pare că își revine foarte repede la formele pe care le avea înainte de sarcină. Artista a postat o imagine care i-a scos silueta în evidență. Pe 8 iulie, Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru a doua oară. Interpreta de muzică populară a născut un băiețel perfect sănătos și este în culmea fericirii, la fel și soțul ei, Adi Rus.

La fel ca fratele său mai mare, Iair, și cel de-al doilea copil al artistei are un nume biblic, și anume Isaia. După câteva zile, artista a fost externată din spital și a mers acasă, împreună cu băiețelul ei.

Vlăduța Lupău a început, treptat, să-și reia activitățile, iar recent a ieșit la o plimbare în Cluj-Napoca. Cântăreața a purtat o ținută de vară, care îi scoate în evidență silueta impecabilă. Deși a născut la începutul săptămânii trecute, artista arată foarte bine, după cum se vede și în imaginea pe care a postat-o pe pagina de Instagram.

Cântăreața a purtat un compleu din denim. Acesta a fost format dintr-o fustă scurtă și un top decoltat. În picioare, vedeta a optat pentru o pereche de sandale albe. Artista a postat o fotografie în care apar Olguța Berbec și Remus Novac, nașii lui Iair, fiul ei cel mare, dar și interpretul de muzică populară Alexandru Brădățan.

(Foto) Vlăduța Lupău la 9 zile după ce a născut a doua oară. Cântăreața a iești la plimbare prin Cluj Napoca 2

Săptămâna trecută, după ce fiul ei a venit pe lume, Vlăduța Lupău s-a fotografiat de pe patul de spital și a postat un mesaj foarte emoționant. Cântăreața i-a promis lui Isaia că îi va fi mereu alături, la fel și lui Iair.

“Bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră.

Să știi ca te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru că Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă să înțelegi ca totul e cu voia Lui.

Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alături la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?!

Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice si ‘aripe’ cum îți tot zicea”, este o parte din mesajul postat de artistă după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

Zilele trecute, vedeta a postat câteva imagini și clipuri video de acasă. Artista l-

error: Content is protected !!