Motivul pentru care zborurile Wizz Air sunt anulate și întârziate pe Aeroportul Cluj

Updated on iulie 6, 2024 Motivul pentru care zborurile Wizz Air sunt anulate și întârziate pe Aeroportul Cluj 1

Aeroportul Internațional Cluj a fost martorul unor probleme majore legate de zborurile Wizz Air în ultima perioadă, afectând semnificativ pasagerii. Zeci de curse au fost anulate, amânate sau au suferit întârzieri semnificative, cauzând neplăceri considerabile călătorilor.

Cei de la BoardingPass au lansat o nouă ipoteză pentru care zborurile companiei low-cost suferă anulări și întârzieri la Cluj.

„Zborurile Wizz Air de la și spre Aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca sunt afectate de anulări și întârzieri în aceste zile din cauza faptului că două avioane de tip Airbus A320 din flota companiei aeriene low-cost au probleme tehnice.

Pentru a acoperi temporar capacitatea de transport lipsă cauzată de indisponibilitatea celor două avioane, Wizz Air a închiriat pe termen scurt un Boeing 737-800NG de la compania lituaniană GetJet Airlines”, arată BoardingPass.

Cel mai recent, o cursă către Paris a fost anulată joi, la primele ore ale dimineții.

”Toate zborurile erau operate normal, doar al nostru nu. A trecut ora programată pentru decolare și noi, pasagerii nu știam nimic. La un moment dat am primit mesaj că decolarea se va face cu o întârziere de o oră, adică la 7.20. La șapte și ceva ne-au anunțat că zborul a fost anulat”, a declarat un clujean pentru Foaia Transilvană.

O parte din pasageri vor da compania aeriană în judecată. Regulamentul Uniunii Europene prevede că pasagerii pot primi compensații de până la 600 de euro.

De altfel, pe rolul instanțelor de judecată de la Cluj sunt mii de dosare în care Wizz Air a fost dată în judecată.

error: Content is protected !!