Carmen Grebenișan a spus de ce a divorțat de Alex Militaru

Updated on iulie 5, 2024 Carmen Grebenișan a spus de ce a divorțat de Alex Militaru 1

Atât Carmen Grebenișan, cât și Alex Militaru au păstrat discreția și nu au dat prea multe detalii despre relația lor. Acum, însă, influencerița a dezvăluit motivul divorțului și a vorbit și despre apartamentul în care au locuit împreună.

Carmen Grebenișan a spus că viața ei devenise obositoare alături de Alex Militaru și că nu mai formau deloc o echipă, ba chiar aveau obiective total diferite.

„Din păcate, nu am simțit că văd aceste valori lângă mine, valori fără de care eu nu pot să-mi văd prezentul sau să-mi creez viitorul. Scopul meu este să am lângă mine o persoană cu care să simt că sunt în aceeași echipă și că tragem în egală măsură în aceeași direcție. Este destul de obositor atunci când această situație devine unilaterală.

Cred că uneori este important să luăm oamenii exact așa cum sunt ei, așa cum se prezintă, fără să încercăm să ne facem anumite fantezii despre potențialul acestora. Alegem oameni, nu proiecte. Nu este datoria noastră să-i schimbăm pe cei de lângă noi, iar viața noastră trebuie să fie mai ușoară, nu mai obositoare, cu persoana potrivită. Cel puțin asta am învățat eu din ultima relație”, a scris Carmen Grebenișan, citată de romaniatv.net.

Când Alex și Carmen s-au căsătorit și-au dorit mult să aibă un loc unde să se simtă ca acasă. Ea cumpărase un penthouse de 250.000 de euro în 2020, iar ulterior au fost necesare și alte investiții pentru modernizarea locuinței, așa că amândoi și-au folosit economiile.

După divorț, creatoarea de conținut și-a dorit să vândă apartamentul pentru că investiția a fost comună, însă fostul ei soț nu a fost de acord. Astfel, Carmen Grebenișan s-a văzut nevoită să își facă bagajele și să se mute.

„Mie mi s-ar fi părut corect să-l vindem, nu să rămân eu în el, pentru că este o investiție comună la care am lucrat o lungă perioadă de timp și am investit timp, energie și desigur, o bună investiție financiară. Din păcate, această opțiune nu a fost bine primită atunci când am propus-o, așa că nu am avut încotro decât să-mi caut altă locuință. Acesta este motivul pentru care nu am rămas acolo.”, a mai spus ea.

error: Content is protected !!