Cum se apără femeia acuzată că a mușcat un copil pe plajă: „Eu am alergat după el să îl prind, să îl duc părinților. Nu sunt o nebună”

Updated on iulie 4, 2024 Cum se apără femeia acuzată că a mușcat un copil pe plajă: „Eu am alergat după el să îl prind, să îl duc părinților. Nu sunt o nebună” 1

Femeia de 42 de ani acuzată că ar fi muşcat un copil pe o plajă din Năvodari  a făcut primele declaraţii, pentru Antena 3 CNN. Potrivit femeii, copilul se afla nesupravegheat pe plajă în momentul în care s-a năpustit asupra ei.

Copilașul se juca pe plajă, așa obraznic cum se joacă cei mici, și eu eram pe plajă și făceam o ședința foto profesională, pentru o școală de dans. Nu făceam niște poze. Băiețelul a venit și mi-a dat de 2 ori jet-uri în față, cu un pistol mai mare cu un jet puternic.
Părinții sunt problema, din punctul meu de vedere, pentru că nu s-au ocupat de el, nu l-au supravegheat. El stătea de ceva timp la malul mării și se juca singur și atunci eu am alergat după el să îl prind, să îl duc părinților.

Am căzut peste copil, și l-am zgâriat, după care l-am strâns, cred. Pur și simplu eu când am căzut s-au întâmplat toate astea, dar de mușcat nu este cazul.
Avem un avocat. Să vedem ce o să se întâmple. Mie îmi pare rău pentru copilaș. Clar nu sunt o nebună, lucrez cu oamenii de 20 de ani.”, a declarat femeia, la Antena 3 CNN.

Poliţiştii din Constanţa au deschis o anchetă, luni, după ce copilul de şase ani a fost agresat pe o plajă de femeia în vârstă de 42 de ani.

”La data de 30 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 6 ani, ar fi fost agresat fizic, pe plajă, de o femeie necunoscută. În scurt timp poliţiştii au identificat-o pe persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 42 de ani”, au transmis, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, conform G4Media.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

error: Content is protected !!