Cât a costat nunta Andei Adam. Numai în aranjamentele florale s-ar fi investit 30.000 de euro

Updated on iulie 4, 2024 Cât a costat nunta Andei Adam. Numai în aranjamentele florale s-ar fi investit 30.000 de euro 1

Anda Adam și soțul ei s-au căsătorit sâmbătă, organizând o petrecere fastuoasă. Și-au dorit o nuntă în stil libanez.

Au angajat o echipă dedicată pentru a se asigura că fiecare detaliu a fost perfect, conform dorințelor lor. Nunta în stil libanez, dorită de Anda Adam și partenerul ei, presupune investiții substanțiale în aranjamente de lux, rochii spectaculoase pentru mireasă și un tort diferit de cel tradițional.

Ana Haralambie, organizatoarea evenimentului, a menționat că astfel de nunți pot costa între 200.000 și 300.000 de euro, uneori depășind aceste sume în funcție de preferințele mirilor.

„Mirii și-au dorit foarte mult stilul libanez, stilul oriental presupune că ei pun tot ce au în evenimentul respectiv, practic, este un stil care îi definește (…) În mod normal, nunțile libaneze se duc de la 200-300.000 de euro în sus”, a declarat Ana Haralambie, organizatorul nunții Andei Adam cu soțul ei, potrivit Spynews.ro.

Anda Adam și soțul ei au cheltuit o sumă considerabilă pentru decor. Locația a fost împodobită cu bujori, trandafiri și hortensii, iar clubul a fost decorat cu lumânări suspendate, conform dorințelor lor. Un element cu adevărat inedit a fost tortul de patru metri înălțime, decorat cu cristale.

Cât a costat nunta Andei Adam. Numai în aranjamentele florale s-ar fi investit 30.000 de euro 2

Aranjamentele florale nu sunt un secret pentru nimeni. Oricine care se uită la cantitate din filmări se vede că au fost, la volumul lor, câteva zeci de mii de euro. Toate (n.r. elementele unei nunți libaneze) sunt importante, iată de exemplu, torturile (…) În mod normal, ele sunt reprezentate sub forma unui palat pentru că totul este regal și, de fapt, nunta în sine este o producție care concurează cu filmul, care este, de fapt, un film”, a mai declarat cea care s-a ocupat de nunta celor doi.

Artista a ales două ținute spectaculoase care au captat atenția tuturor. Ea a declarat că s-a simțit ca o prințesă la eveniment, iar rețelele de socializare au fost pline cu imagini și videoclipuri din ziua nunții.

Înainte de nuntă, Anda Adam și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că a pregătit câteva look-uri spectaculoase pentru eveniment, dar le-a dezvăluit abia în ziua cea mare. Rochia de prințesă pe care a purtat-o a avut peste 20 de kilograme, iar costul total al celor două ținute a fost de 12.000 de euro.

Am două rochii de nuntă, făcute de Maria Japari. Vor costa în jur de 12.000 de euro. Prima este o rochie de prințesă. Conceptul nostru de nuntă este ‘lebanese wedding’, mergem pe acest concept și pe acea idee. Este o rochiță cu care probabil că voi avea dificultăți în a mă urca într-o mașină, o să vedem cum reușim să facem asta.

Cred că va trebui să facem o probă înainte ca să ne asigurăm că o să mă pot urca în mașină cu această rochiță, de unde vom pleca spre biserică. Este o ținută superbă, foarte impunătoare, cu un voal foarte lung. Mă bucur că am ocazia să port o astfel de rochie într-o zi așa specială și că o să fie o nuntă exact pe gustul și pe feelingul nostru, pentru că așa ne dorim!”, spunea Anda Adam pentru CIAO.

error: Content is protected !!