(Video) Copilul cu steagul României pe piept, care a intrat pe teren în timpul meciului cu Olanda, a explicat de ce a recurs la acest gest

Updated on iulie 3, 2024 (Video) Copilul cu steagul României pe piept, care a intrat pe teren în timpul meciului cu Olanda, a explicat de ce a recurs la acest gest 1

Copilul cu steagul României pe piept spune că a vrut „să dea mâna cu Niţă”. N-a reuşit, însă, să ajungă la portarul naţionalei pentru că a fost blocat de mai mulți stewarzi. Chiar şi aşa, fericit, puștiul nu a opus niciun fel de rezistență şi a părăsind terenul ținut de mână de forţele de ordine.

Am vrut să dau mâna cu Niță și demult am vrut să-l văd și…să dau mâna cu el. N-am reușit la Ronaldo și am vrut să fac aici. Și am reușit.”, a povestit, bucuros, băiețelul la Antena 3.

Echipa națională de fotbal a României a fost eliminată de la Euro 2024, după ce a pierdut meciul din optimile de finală cu Olanda, scor 3-0 (1-0). La final de meci, din tribune, fanii scandau „România, România!”. „Generația de suflet” iese din competiție cu fruntea sus, după un joc curajos.

Edi Iordănescu, pe picior de plecare? „Pentru mine lucrurile sunt clare!”
Imediat după eșecul cu Olanda, care ne-a încheiat aventura la EURO 2024, selecționerul Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său pe banca primei reprezentative şi a dezvăluit că va lua o decizie finală în acest sens după o discuţie cu familia.

„Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă naţională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranţă va fi o discuţie cu conducerea FRF, cu familia mea.

În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost uşor, vom vedea ce vom decide”, a spus Edward Iordănescu după România – Olanda 0-3, citat de Pro Sport.

error: Content is protected !!