(Foto) Naționala României, curățenie impecabilă în vestiarul de pe Allianz Arena, după înfrângerea cu Olanda. Corriere dello Sport: „România părăsește Euro 2024 cu un gest de clasă: vestiar curat și scrisoare de mulțumire”

Updated on iulie 3, 2024 (Foto) Naționala României, curățenie impecabilă în vestiarul de pe Allianz Arena, după înfrângerea cu Olanda. Corriere dello Sport: „România părăsește Euro 2024 cu un gest de clasă: vestiar curat și scrisoare de mulțumire” 1

Românii au dat un exemplu bun de urmat la finalul meciului cu Olanda (0-3) din optimile EURO 2024. Delegația naționalei României a făcut curat în vestiarul pe care l-a folosit pe Allianz Arena din Munchen.
Pe modelul japonezilor la Campionatele Mondiale, „tricolorii” au făcut curat în urma lor și chiar le-au adresat un mesaj de despărțire organizatorilor nemți. Lecția de fair-play a naționalei României a ajuns în presa din străinătate.

România a devenit virală pentru ceea ce a lăsat în vestiar după înfrângerea cu Olanda de la EURO 2024”, au titrat britanicii de la Daily Mail.

„Aplauze pentru România în ciuda eliminării. Au lăsat vestiarul foarte curat. Echipa lui Edward Iordănescu a lăsat vestiarul curat după meciul pierdut cu Olanda din optimile Euro 2024. Au lăsat o scrisoare de mulțumire pentru experiență și ospitalitate”, au notat italienii de la prestigiosul Gazzetta dello Sport.

(Foto) Naționala României, curățenie impecabilă în vestiarul de pe Allianz Arena, după înfrângerea cu Olanda. Corriere dello Sport: „România părăsește Euro 2024 cu un gest de clasă: vestiar curat și scrisoare de mulțumire” 2 (Foto) Naționala României, curățenie impecabilă în vestiarul de pe Allianz Arena, după înfrângerea cu Olanda. Corriere dello Sport: „România părăsește Euro 2024 cu un gest de clasă: vestiar curat și scrisoare de mulțumire” 3 (Foto) Naționala României, curățenie impecabilă în vestiarul de pe Allianz Arena, după înfrângerea cu Olanda. Corriere dello Sport: „România părăsește Euro 2024 cu un gest de clasă: vestiar curat și scrisoare de mulțumire” 4

România părăsește Euro 2024 cu un gest de clasă: vestiar curat și scrisoare de mulțumire. România a părăsit Campionatul European de fotbal 2024, după o înfrângere categorică cu 3-0 în fața Olandei în optimile de finală. Dar, dincolo de rezultatul dezamăgitor, naționala lui Edi Iordănescu a făcut un gest de fair-play și respect demn de toată admirația.

La finalul meciului, jucătorii români au lăsat vestiarul de la Allianz Arena impecabil de curat, exact cum l-au găsit la intrare. Mai mult decât atât, au scris și o scrisoare de mulțumire, adresată personalului stadionului, pentru ospitalitate.

Acest gest nu a trecut neobservat. Imagini cu vestiarul curat și scrisoarea de mulțumire au apărut rapid pe rețelele sociale, unde au fost apreciate de numeroși jurnaliști, dar și de fani. Mulți au calificat gestul tricolorilor ca fiind unul de clasă și un exemplu demn de urmat.

Gestul României nu este singular. La Campionatul Mondial din 2022, Japonia a uimit lumea prin gestul similar de a curăța vestiarul după meciuri, inclusiv după eliminarea dramatică la loviturile de departajare”, a scris publicația Corriere dello Sport.

(Foto) Naționala României, curățenie impecabilă în vestiarul de pe Allianz Arena, după înfrângerea cu Olanda. Corriere dello Sport: „România părăsește Euro 2024 cu un gest de clasă: vestiar curat și scrisoare de mulțumire” 5

Tricolorii au lăsat un mesaj special în vestiar, conform Stirile Pro TV:
EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

(Foto) Naționala României, curățenie impecabilă în vestiarul de pe Allianz Arena, după înfrângerea cu Olanda. Corriere dello Sport: „România părăsește Euro 2024 cu un gest de clasă: vestiar curat și scrisoare de mulțumire” 6

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă!

Echipa Națională de Fotbal a României”.

error: Content is protected !!