(Video) O maşină traversează singură un bulevard de patru benzi şi „parchează”, după ce şoferul a uitat să tragă frâna de mână

Updated on iulie 1, 2024 (Video) O maşină traversează singură un bulevard de patru benzi şi „parchează”, după ce şoferul a uitat să tragă frâna de mână 1

Un şofer neatent, care nu şi-a asigurat autoturismul, era pe cale să provoace o adevărată tragedie. Bărbatul a oprit la o spălătorie pentru covoare, a coborât din maşină şi a plecat.

Doar că maşina a început să se deplaseze singură şi a continuat traseul pe patru benzi de circulaţie, până s-a oprit într-o bordură. Doar o minune a făcut totul să nu se transforme într-o nenorocire. Întreaga scenă a fost filmată de un alt participant la trafic, scrie Observator.

După ce loveşte de câteva ori cu spatele bordura, automobilul cu numere străine, care nu este vreunun model supersofisticat, se opreşte cuminte şi se aliniază cu celelalte deja staţionate, scrie Adevarul.

@daciandelaoradeaoficial Ce-ai facut Bobita ? N-ai tras frâna de mână #fypシ゚ #funnyvideos ♬ sunet original – 𝕯𝖆𝖈𝖎𝖆𝖓 𝖉𝖑 𝕺𝖗𝖆𝖉𝖊𝖆

Şercaia: Șofer cu 4 „capete” penale
În noaptea de vineri spre sâmbătă, 28/29 iunie, în jurul orei 0.30, în timp ce efectuau serviciul de monitorizare şi control asupra traficului rutier, poliţiştii de la Făgăraş au oprit, pentru control, un autoturism, care se deplasa pe o stradă din localitate Şercaia, județul Brașov.

În cadrul controlului efectuat cu privire la legalitatea documentelor, poliţiştii au constatat că bărbatul de la volan nu posedă permis de conducere, autoturismul este neînmatriculat, iar numerele de înmatriculare montate aparţin, în fapt, unui alt autovehicul. La testul de alcoolemie, rezultatul a fost 0,96 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Dosarul penal a fost deschis pentru 4 capete de acuzare: „conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului”, „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat” şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Tot pe linie rutieră, vineri, 28 iunie, în jurul orei 9.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Braşov, au oprit, pentru control, un autoturism, care se delpasa pe strada Dimitrie Anghel, din municipiul Braşov. „În cadrul controlului efectuat, după ce a fost identificat bărbatul de la volan, de 48 de ani, pentru ca acesta prezenta indicii specifice, a fost testat de poliţişti pentru consumul de substanţe interzise, iar rezultatul a indicat prezenţa unei substanţe psihoactive în organism”, se arată în raportul de caz.

error: Content is protected !!