(Video) O familie cu doi copii a sfârşit pe Drumul Morţii, E85. Costel, Ancuţa şi cei doi copii se întorceau acasă după o vacanţă la mare

Updated on iulie 1, 2024 (Video) O familie cu doi copii a sfârşit pe Drumul Morţii, E85. Costel, Ancuţa şi cei doi copii se întorceau acasă după o vacanţă la mare 1

Au apărut noi detalii privind tragedia de astăzi. O familie cu doi copii din Volovăț sunt victimele cumplitului accident care a avut loc luni dimineață, pe E85, în localitatea Cumpărătura, județul Suceava.
Costel și Ancuța Lăzărescu și cei doi copii ai lor se întorceau din concediu de pe litoral. Pe drumul de întoarcere spre casă, autoturismul cu care se aflau s-a defectat, scrie Stirile Pro Tv.

Familia a apelat la un bărbat din județul Buzău pentru a le tracta mașina și a-i duce acasă. Aceștia s-au urcat așadar în mașina de teren a bărbatului la care au apelat pentru ajutor.

La Cumpărătura au avut însă parte de un accident. Un TIR ar fi suferit o explozie la un pneu, s-a răsturnat și a lovit în plin mașina de teren care tracta platforma, conform Monitorul de Suceava.

Familia Lăzărescu și bărbatul din Buzău la care au apelat pentru ajutor au murit pe loc. Salvatorii i-au găsit încarcerați și inconștienți, fără semne vitale.

Ancuța Lăzărescu lucra la o farmacie veterinară din Volovăț, iar soțul ei la stația radio din Rădăuți. Toate cele cinci corpuri neînsuflețite au fost preluate, urmând să li se facă autopsia. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să afle toate amănuntele legate de această tragedie.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească circumstanţele care au dus la producerea acestei tragedii. “În jurul orei 6.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, Biroul rutier, au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN2, în afara localităţii Cumpărătura, judeţul Suceava, s-a produs un accident de circulaţie în care au fost implicate un autoturism şi un ansamplu rutier. Poliţiştii rutieri s-au deplasat în regim de urgenţă la faţa locului, stabilind faptul că un ansamblu auto, condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Buzău.

În autoturism se mai aflau, în calitate de pasageri, alte patru parsoane: doi minori, cu vârste de 8 şi 10 ani, şi doi adulţi, de 37 şi, respectiv, 39 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto de 36 de ani, precum şi a celor patru pasageri. Conducătorul ansamblului rutier a suferit leziuni uşoare şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, au transmis şi reprezentanţii IPJ Suceava, potrivit Observator Tv.

error: Content is protected !!