Un clujean i-a mulțumit unui șofer CTP că i-a găsit și returnat portofelul: „Sper să vedeți acest mesaj, să-mi scrieți și să mă lăsați să vă întorc fapta bună”

Updated on iunie 30, 2024 Un clujean i-a mulțumit unui șofer CTP că i-a găsit și returnat portofelul: „Sper să vedeți acest mesaj, să-mi scrieți și să mă lăsați să vă întorc fapta bună” 1

Un clujean a trăit o experiență emoționantă care i-a reconfirmat credința în bunătatea oamenilor. În jurul orei 9:00, pe strada Frunzișului, acesta și-a pierdut portofelul. Norocul a fost de partea sa, căci portofelul a fost găsit de un șofer de autobuz pe linia 43P, un om care a ales să dea dovadă de onestitate și integritate.

Șoferul a găsit portofelul și l-a dus la secția de poliție din cartierul Observator. Acolo, clujeanul a putut să-și recupereze obiectul pierdut. Profund recunoscător pentru gestul său, bărbatul a ținut să-și exprime admirația și aprecierea prin intermediul postării online. Dorința sa este de a-l găsi pe șofer și de a-i mulțumi.

“Nu am cuvinte să mulțumesc suficient omului, șofer pe linia 43P, care astăzi, 29/04 mi-a găsit portofelul pe Frunzișului în jurul orei 9:00. Am fost la secția de poliție din Observator și l-am ridicat.

Domnul polițist nu mi-a putut oferi datele dumneavoastră dar sper să vedeți acest mesaj, să-mi scrieți și să mă lăsați să vă întorc fapta bună! Mulțumesc mult! O zi bună tuturor!”, a scris clujeanulpe Facebook.

error: Content is protected !!