(Foto) Imagini cu Anda Adam mireasă! A avut rochie de mireasă uriașă și a venit la nuntă cu autobuzul, pentru că nu încăpea în mașină

Updated on iunie 30, 2024 (Foto) Imagini cu Anda Adam mireasă! A avut rochie de mireasă uriașă și a venit la nuntă cu autobuzul, pentru că nu încăpea în mașină 1

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au căsătorit sâmbătă dimineață. Alături de invitați aleși pe sprânceană și de familie, cei doi primesc binecuvântarea preotului, slujba religioasă desfășurându-se la Mănăstirea Cașin. Pentru că nu încăpea în nicio mașină, Anda a fost nevoită să vina la nuntă cu… autobuzul, scrie Pro Tv.

Rochia aleasă de Anda Adam este extrem de frumoasă și luxuriantă, dar suficient de voluminoasă și grea, cât să-i dea vedetei mari bătăi de cap, fiind nevoită să fie atentă la fiecare mișcare, iar mirele a optat pentru un costum în nuanțele alb-negru.

(Foto) Imagini cu Anda Adam mireasă! A avut rochie de mireasă uriașă și a venit la nuntă cu autobuzul, pentru că nu încăpea în mașină 2 (Foto) Imagini cu Anda Adam mireasă! A avut rochie de mireasă uriașă și a venit la nuntă cu autobuzul, pentru că nu încăpea în mașină 3

Paparazzi Click! nu au surprins doar imagini cu vedetele-evenimentului, ci și cu persoane extrem de importante din viața lor. Mama Andei Adam – Angela Adam a fost extrem de emoționată pentru fericirea fiicei sale și a ginerelui. Femeia care a adus-o pe lume pe cântăreață a optat pentru un costum de culoare albastră, alcătuit din bluză și fustă.

De asemenea, nu au putut lipsi din peisaj nici părinții mirelui, ai lui Joseph Eudor Mohaci, care se bucurau din tot sufletul pentru momentul la care sunt martori. Aceștia au fost fotografiați la slujbă în timp ce observau în timpul slujbei cum fiul și nora lor primesc binecuvântarea lui Dumnezeu.

(Foto) Imagini cu Anda Adam mireasă! A avut rochie de mireasă uriașă și a venit la nuntă cu autobuzul, pentru că nu încăpea în mașină 4 (Foto) Imagini cu Anda Adam mireasă! A avut rochie de mireasă uriașă și a venit la nuntă cu autobuzul, pentru că nu încăpea în mașină 5

Cât au costat rochiile de mireasă
Am două rochii de nuntă, făcute de Maria Japari. Vor costa în jur de 12.000 de euro. Prima este o rochie de prințesă. Conceptul nostru de nuntă este «lebanese wedding», mergem pe acest concept și pe acea idee. Este o rochiță cu care probabil că voi avea dificultăți în a mă urca într-o mașină, o să vedem cum reușim să facem asta.

Cred că va trebui să facem o probă înainte ca să ne asigurăm că o să mă pot urca în mașină cu această rochiță, de unde vom pleca spre biserică. Este o ținută superbă, foarte impunătoare, cu un voal foarte lung. Mă bucur că am ocazia să port o astfel de rochie într-o zi așa specială și că o să fie o nuntă exact pe gustul și pe feelingul nostru, pentru că așa ne dorim!”, a declarat Anda Adam, conform Libertatea.

Anda și Joseph Adam, nuntă atipică
Putem spune că nunta cântăreței reprezintă unul dintre cele mai extravagante și unice evenimente din showbiz de până acum. Anda și soțul ei au dorit să rupă clasicul și au decis că nunta lor nu se va desfășura într-un restaurant sau vreo sală de evenimente, ci la un prestigios club din Capitală. Acolo îi vor primi cu brațele la distracție pe cei aproximativ 300 de invitați.

„Vom avea între 250-300 de invitați. Deja suntem copleșiți de emoții și așteptăm ziua cea mare cu nerăbdare. Mai e foarte puțin! Mireasa nu cântă la nuntă, pentru că aduce ghinion, însă avem deja un program artistic foarte frumos și bine stabilit! Vor cânta Tzanca Uraganu, Mr. Juve, Oana Radu, Cocoș de la Călărași, Florin Salam și am pregătit și vreo 30 de numere de show cu acrobații. Va fi spectaculos!”, povestește mireasa foarte entuziasmată și încântată de tot programul artistic pe care l-a pregătit pentru nunta sa.

De asemenea, nume mari vor cânta și vor încânta nunta celor doi

„Nunta noastră va fi total atipică, o să fie într-un club! Am ales această locație tocmai pentru că ne dorim o super petrecere, gen Lio Ibiza! Niciun ballroom sau restaurant nu se preta la o astfel de petrecere pe care ne-am dorit-o pentru nunta noastră. Vom avea invitați să cânte mai mulți artiști. Începutul serii va fi cu Tzanca, Oana Radu ne va fi și ea alături, o să ne și cânte, avem foarte multe elemente de acrobații, costume cu oglinzi, fete suspendate în globuri, acrobați pe papainoage cu costume luminoase, mergem pe un cu totul alt concept. Avem un moment de tobe, tarabane, cu Giovanni, spre dimineață vine Florin Salam și am mai pregătit și multe alte surprize”, ne-a povestit Anda Adam, săptămâna trecută, pentru Click!

Anda Adam și-a pierdut inelul de logodnă într-un mall din Cluj: „Am pierdut inelul de logodnă în mall, undeva în Cluj”

 

Anda Adam și soțul ei se pregătesc să devină o familie și în fața lui Dumnezeu. Se vor căsători în câteva zile, iar în urmă cu ceva timp, a fost la un pas de a rămâne fără inelul de logodnă, după ce l-a pierdut. A avut noroc, în schimb, de un bărbat care l-a observat și l-a găsit.

Artista spune că inelul de logodnă nu este deloc ieftin, dar pe lângă valoarea lui materială, bijuteria este importantă din punct de vedere sentimental, așa că, nu mică i-a fost mirarea când și-a dat seama că nu îl mai are pe deget, după ce probase niște haine în mai multe magazine din mall.

„E foarte scump deja (n.r. inelul). Ideea e că l-am pierdut. Am pierdut inelul de logodnă (…) Am pierdut inelul de logodnă în mall, undeva în Cluj. Eram în Cluj, am fost la magazin, m-am fâțâit eu tot mallul, plec de acolo, plec să luam masa cu finii. Când ajung să mă spăl pe mâini, mi s-a părut că e mâna cam goală și că nu mai am inelul. Am derulat filmul și mi-am dat seama că am pierdut inelul. Probasem niște haine, am fugit la mall și am zis că atunci când am probat, nu am simțit când s-a agățat inelul, l-am tras și nu mi-am dat seama.

Începusem și o ploaie torențială. Soțul spune: „Lasă, unde să te duci să cauți inelul?”. I-am zis că: „Glumești, eu mă duc să-l caut, aveam un nod în gât”, a declarat Anda Adam, citată de spynews.ro.

După câteva ore, a decis să se întoarcă la mall. Era aproape de ora de închidere și a mers prin toate magazinele în care probase haine. A cerut și imaginile de pe camerele de supraveghere, dar fără succes.

Când să plece, resemnată că nu îl va mai găsi vreodată, un bărbat, șoferul unei aplicații de ridesharing, a găsit inelul în parcare. Abia atunci își dăduse seama că îl scăpase în momentul în care s-a dat jos din mașină.

error: Content is protected !!