(Foto) Un tânăr s-a înfipt cu BMW-ul în cupa unui buldoexcavator. Ar fi făcut “liniuţe” în momentul impactului

Updated on iunie 26, 2024 (Foto) Un tânăr s-a înfipt cu BMW-ul în cupa unui buldoexcavator. Ar fi făcut "liniuţe" în momentul impactului 1

Tinerii cu mașini puternice continuă să-și facă de cap pe străzi iar unii ajung în spital, în stare gravă. Pentru câteva momente de adrenalină își riscă viața.

Accident teribil, noaptea trecută, pe o stradă din oraşul Negreşti, judeţul Vaslui. Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital cu răni grave, după ce s-a înfipt cu BMW-ul în cupa unui buldoexcavator. În cele două vehicule se aflau trei persoane.

Potrivit ISU Vaslui, şoferul autoturismului, în vârstă de 21 ani, a suferit multiple traumatisme, motiv pentru care a fost transportat la UPU din municipiul Vaslui, cu o ambulanță aparținând SAJ.

(Foto) Un tânăr s-a înfipt cu BMW-ul în cupa unui buldoexcavator. Ar fi făcut "liniuţe" în momentul impactului 2 (Foto) Un tânăr s-a înfipt cu BMW-ul în cupa unui buldoexcavator. Ar fi făcut "liniuţe" în momentul impactului 3

Pompierii negreșteni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și o ambulanță SMURD tip B2, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea și acordarea de prim ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe strada 1 Decembrie, în orașul Negrești.

La intervenție a participat și un echipaj care încadra o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Negrești. În accident au fost implicate două autovehicule (un autoturism și un buldoexcavator), în care se aflau trei persoane. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat, persoanele aflate în interior fiind evacuate.

Victimele au fost evaluate și au primit primele îngrijiri medicale la fața locului. Șoferul autoturismului, în vârstă de 21 ani, a suferit multiple traumatisme, motiv pentru care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Vaslui, cu o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. Pompierii au asigurat măsurile PSI specifice în astfel de evenimente rutiere. Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști“, au transmis pompierii vasluieni, potrivit Observator TV.

(Foto) Un tânăr s-a înfipt cu BMW-ul în cupa unui buldoexcavator. Ar fi făcut "liniuţe" în momentul impactului 4 (Foto) Un tânăr s-a înfipt cu BMW-ul în cupa unui buldoexcavator. Ar fi făcut "liniuţe" în momentul impactului 5

Șoferul celui de-al doilea BMW este căutat de poliție
Tânărul care a intrat cu viteză foarte mare în lama buldoexcavatorului a fost scos cu greu din mașină și dus la spital cu ambele picioare rupte, anunță Stirile Pro Tv.

Al doilea șofer de BMW a dispărut de la locul accidentului, după ce a văzut ce s-a întâmplat cu partenerul său de curse. Bărbatul este acum căutat de poliție, iar tot ce se știe până acum este doar că BMW-ul avea numere de înmatriculare de Neamț.

Și-au filmat drumul spre moarte. Un tânăr de 19 ani a murit, alți doi sunt în stare gravă. Au fost catapultați din mașina furată de la părinți
Cei trei tineri plecaseră la plimbare cu maşina pe care un băiat de 17 ani o luase de la părinţii lui fără să le spună. Poliţiştii spun că la volan era Tiberiu, de 19 ani, care terminase şcoala de şoferi, dar nu mai aşteptase să dea examenul şi să obţină permisul. Într-o fracţiune de secundă, a scăpat volanul pe o şosea din Teleorman, maşina a intrat pe câmp şi s-a dat peste cap de mai multe ori, scrie Observator TV.

Maşina a fost pur şi simplu catapultată. S-a rostogolit în aer de 3, 4 ori şi a ajuns în mijlocul unui lan de grâu. La impactul cu solul, unul dintre tineri a fost proiectat prin lunetă şi aruncat la câteva zeci de metri distanţă.

“Niciun băiat nu mai era în maşină când am ajuns eu la ei, acolo. Toţi erau jos, aruncaţi din maşină”, a povestit martorul care a sunat la 112.

Băiatul de 17 ani, care furase maşina părinţilor pentru o plimbare cu prietenii fără permis, a fost dus în stare gravă cu elicopterul la un spital din Bucureşti.

În Capitală este îngrijit şi celălalt pasager, un adolescent de 16 ani, care a filmat ultimele secunde dinaintea dezastrului. Adolescenţii care se urcă la volan înainte să obţină permisul de conducere devin un fenomen alarmant. Tineri teribilişti au provocat anul trecut 115 accidente în care au murit 18 oameni.

Adolescenţii care se urcă la volan înainte să obţină permisul de conducere devine un fenomen alarmant. Tineri teribilişti au provocat anul trecut 115 accidente, în care au murit 18 oameni.

Cu doar câteva secunde înainte de tragedie, tinerii arătau live pe social-media ce fericiţi erau
“Poliţia zice că ar fi condus nepotul meu, care a murit, dar filmările din PECO contrazic treaba asta! Că apare numai Costică, adică proprietarul maşinii. Poliţia, oricum, haide repede ca să încheiem cazul. Mortul e de vină şi cam asta e treaba. Nu e bine. L-am mutat la Bucureşti şi pe el. S-ar putea să-l opereze. Nepotul meu terminase şcoala, trebuia să dea sala. Îşi luase dosarul, urma să dea sala”, a declarat tatăl lui Sorin.

error: Content is protected !!