Anda Adam și-a pierdut inelul de logodnă într-un mall din Cluj: „Am pierdut inelul de logodnă în mall, undeva în Cluj”

Updated on iunie 26, 2024 Anda Adam și-a pierdut inelul de logodnă într-un mall din Cluj: „Am pierdut inelul de logodnă în mall, undeva în Cluj” 1

Anda Adam și soțul ei se pregătesc să devină o familie și în fața lui Dumnezeu. Se vor căsători în câteva zile, iar în urmă cu ceva timp, a fost la un pas de a rămâne fără inelul de logodnă, după ce l-a pierdut. A avut noroc, în schimb, de un bărbat care l-a observat și l-a găsit.

Artista spune că inelul de logodnă nu este deloc ieftin, dar pe lângă valoarea lui materială, bijuteria este importantă din punct de vedere sentimental, așa că, nu mică i-a fost mirarea când și-a dat seama că nu îl mai are pe deget, după ce probase niște haine în mai multe magazine din mall.

„E foarte scump deja (n.r. inelul). Ideea e că l-am pierdut. Am pierdut inelul de logodnă (…) Am pierdut inelul de logodnă în mall, undeva în Cluj. Eram în Cluj, am fost la magazin, m-am fâțâit eu tot mallul, plec de acolo, plec să luam masa cu finii. Când ajung să mă spăl pe mâini, mi s-a părut că e mâna cam goală și că nu mai am inelul. Am derulat filmul și mi-am dat seama că am pierdut inelul. Probasem niște haine, am fugit la mall și am zis că atunci când am probat, nu am simțit când s-a agățat inelul, l-am tras și nu mi-am dat seama.

Începusem și o ploaie torențială. Soțul spune: „Lasă, unde să te duci să cauți inelul?”. I-am zis că: „Glumești, eu mă duc să-l caut, aveam un nod în gât”, a declarat Anda Adam, citată de spynews.ro.

După câteva ore, a decis să se întoarcă la mall. Era aproape de ora de închidere și a mers prin toate magazinele în care probase haine. A cerut și imaginile de pe camerele de supraveghere, dar fără succes.

Când să plece, resemnată că nu îl va mai găsi vreodată, un bărbat, șoferul unei aplicații de ridesharing, a găsit inelul în parcare. Abia atunci își dăduse seama că îl scăpase în momentul în care s-a dat jos din mașină.

error: Content is protected !!