Alex Chipciu a explicat de ce nu s-a întors la FCSB! „Eu m-am simțit bine la Cluj și mă simt bine. Asta a fost”

Updated on iunie 25, 2024 Alex Chipciu a explicat de ce nu s-a întors la FCSB! „Eu m-am simțit bine la Cluj și mă simt bine. Asta a fost” 1

Alex Chipciu (35 de ani), care evoluează pe postul de fundaș stânga la U Cluj, a explicat de ce nu a ajuns la FCSB în această vară. Un factor principal a fost Clujul.
Cei de la FCSB au încercat să îl readucă pe Alex Chipciu la FCSB. Fotbalistul a mai jucat pentru bucureșteni între 2012 și 2016.

Chiar dacă transferul părea aproape făcut spre finalul campionatului, mutarea a picat în ultimul moment. Chipciu a spus care a fost motivul pentru care nu s-a întors la FCSB. Universitatea Cluj ar fi cerut o sumă în schimbul lui, iar patronul Gigi Becali nu a fost dispus să o achite.

Alex Chipciu a spus de ce nu a mai ajuns la FCSB: „Nu se dădeau bani pentru transfer și era imposibil să se facă”
Când am decis să vin aici (n.r. la studio Euro 2024 de la Pro TV), mă gândeam că voi fi mai aproape de București. Am discutat, s-a închis treaba asta și nu am vrut să mai profit, să fac niște jocuri și să apar prin ziar. Da, am fost aproape să mă întorc la București, la FCSB, cred că s-au și explicat lucrurile în presă.

Nu se dădeau bani pentru transfer și era imposibil să se facă. În același timp, clar și eu m-am simțit bine acolo (n.r. la Cluj) și mă simt bine. Asta a fost”, a spus Alex Chipciu la Pro TV, conform Gazeta Sporturilor.

Ce a spus Gigi Becali după ce a picat varianta revenirii lui Alex Chipciu la FCSB
Nu mă interesează pe mine Chipciu. Am zis să îl aduc pentru experiență. Eu vreau să aduc jucători, voi spuneți Chipciu. Cu Chipciu am avut altă intenție. E un jucător care a fost cu noi, un caracter frumos, nu pun bazele în Chipciu, că mergem în Champions League cu el.

Nu mă interesează Chipciu pentru Liga Campionilor. Eu vreau să îl iau pentru caracterul frumos”, a spus Gigi Becali, citat de sport.ro.

error: Content is protected !!