(Foto) Românii fac spectacol în Bavaria. ”E o atmosferă incredibilă, cliujenii, bucureștenii, sibienii, toți sunt fantastici”

Updated on iunie 17, 2024 (Foto) Românii fac spectacol în Bavaria. ”E o atmosferă incredibilă, cliujenii, bucureștenii, sibienii, toți sunt fantastici” 1

Zi de sărbătoare românească în Bavaria, în așteptarea meciului de la Euro. A șasea participare a României la un campionat european începe astăzi, la Munchen, pe Allianz Arena, în fața Ucrainei. Meciul începe la ora 15.

”Mulțumim tricolorilor pentru drumul calificării, succes în meciurile din grupă! Astăzi, la Munchen, zeci de mii de romani au venit să le mulțumească și să îi susțină. Hai România!”, a transmis rectorul AFT, conform Turnul Sfatului.

”Noi am ajuns aici cu mașina: Sibiu – Bratislava – Munchen. Nu ai cum să stai departe de acest eveniment dacă-ți place sportul, fotbalul și călătoriile”, spune unul dintre ei. Însă Sibiul e conectat la Munchen, al treilea cel mai mare oraș din Germania cu 3 zboruri zilnice, operate de Lufthansa: de la orele 6.10, 14 și 17.50.

E o atmosferă incredibilă, românii, bucureștenii, clujenii, sibienii, toți sunt fantastici. Sunt toți îmbrăcați în galben, tricouri ale naționalei sau ce a avut fiecare de acasă, eșarfe, îi vezi peste tot. Suntem mii de români, salutăm pe toată lumea, e o atmosferă foarte caldă, nu se compară cu zilele trecute când s-au încăierat britanici, polonezi ori sârbi. După câțiva ani pot spune cu mâna pe inimă că sunt în Germania și sunt mândru că sunt român. Sunt mândru să le arăt celor de aici că sunt român, chiar dăm un exemplu, astăzi”, spune un sibian întâlnit pe străzile din Munchen.

(Foto) Românii fac spectacol în Bavaria. ”E o atmosferă incredibilă, cliujenii, bucureștenii, sibienii, toți sunt fantastici” 2 (Foto) Românii fac spectacol în Bavaria. ”E o atmosferă incredibilă, cliujenii, bucureștenii, sibienii, toți sunt fantastici” 3 (Foto) Românii fac spectacol în Bavaria. ”E o atmosferă incredibilă, cliujenii, bucureștenii, sibienii, toți sunt fantastici” 4

Mircea Lucescu, mesaj pentru Edi Iordănescu de ziua sa de naștere: ”Să-l sărbătorim”
Edi Iordănescu a împlinit duminică, 16 iunie 2024, vârsta de 46 de ani. Mircea Luceescu își dorește ca selecționerul României să fie sărbătorit cu o victorie în fața Ucrainei.

De asemenea, Mircea Lucescu, care a antrenat timp de două decenii în campionatul Ucrainei, consideră că primul meci de la EURO 2024 va fi foarte important pentru ”Tricolori”

”Să-l sărbătorim mâine (n.r. pe Edi Iordănescu). Nu numai băieţii, toţi, pentru că astăzi nu mai e vorba doar de echipă, e vorba de toţi suporterii care vor fi acolo. E vorba de toţi suporterii, din toată ţara, din toată Europa.

(n.r: Va fi un meci greu cu Ucraina?) Foarte greu. Ar fi foarte bun un egal.

Totdeauna primul meci este extraordinar de important. E important să nu pierzi meciul. Acesta este cel mai important lucru.”, a spus Mircea Lucescu la plecarea din România spre Germania, potrivit as.ro.

Programul din grupa României la EURO 2024
17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina,
Munchen 17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia,
Frankfurt 22 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina,
Dusseldorf 22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA,
Koln 26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA,
Frankfurt 26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart

error: Content is protected !!