Andreea Esca, ţinută bizară la nunta Roxanei Hulpe din Cluj. Tema nunții a fost circul

Updated on iunie 3, 2024 Andreea Esca, ţinută bizară la nunta Roxanei Hulpe din Cluj. Tema nunții a fost circul 1

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu și-au jurat iubire eternă în fața altarului, apoi au dat o petrecere pe cinste. Roxana Hulpe s-a căsătorit religios pe 1 iunie, iar tema evenimentului a fost circul. Cabral și Andreea Ibacka au fost nașii prezentatoarei de la PRO TV.

Ceremonia religioasă a fost oficiată de mai mulți preoți, inclusiv un prieten de familie și tatăl Roxanei. De asemenea, tatăl său a botezat-o pe Roxana și pe fiica ei, Zora.

„Cununia religioasă e la Gilău, la biserica unde slujește tata, unde a fost și botezul Zorei, unde am fost botezată și eu, și va sluji și tata. Eu mă bucur foarte tare că se poate întâmpla asta, că trăiesc asta, pentru că e minunat. Va mai fi și un preot la care eu țin foarte mult, am fost colegi la liceu, Ionuț, e o familie foarte mare, va fi emoționant. Eu aștept cununia religioasă!’, spunea Roxana Hulpe înainte de cununia religioasă.

Petrecerea a avut loc la Gilău, într-o sală de ceremonii rotundă, inspirată de cupola unui circ. Tema circului a fost evidentă încă de la intrare, unde invitații au fost întâmpinați de un elefant. Printre invitați s-au numărat personalități precum Andreea Esca, Amalia Enache, Cabral, Cosmin Stan (nașul Zorei), Cătălin Măruță, chef Adi Hădean și afaceristul Dragoș Anastasiu, informează avantaje.ro.

Evenimentul a fost plin de momente memorabile, iar muzica a fost asigurată de Delia Matache și Damian Drăghici. Atmosfera de petrecere a început chiar din autobuzul care a transportat invitații la locație, cu lăutari care au întreținut veselia.

Citește și: (Video) Delia, supărată pe hotelul la care s-a cazat la Cluj: „N-am dormit toată noaptea că numai asta am auzit: tium, tuim, tuium! Ce hotel e ăstă”

Colegii jurnalistei au semnat condica de prezență la marele party, Andreea Esca fiind nelipsită. Celebra prezentatoare TV i-a uimit pe toți prin apariția ei, căci nu mulți au fost cei care i-au înțeles ținuta.

Cunoscuta știristă de la Pro TV a purtat o rochie lejeră, colorată, respectând întocmai codul vestimentar. Doar că, pantofii ei au stârnit multe reacții pe internet, după ce gurile rele au ținut să-i spună încălțările au fost în ton cu tematica nunții. Mulți n-au înțeles alegerea vestimentară a Andreei Esca, însă cert este că vedeta a făcut senzație în jurul ei. S-a ales și cu anumite comentarii neplăcute pe internet, după ce a făcut publice mai multe fotografii de la petrecerea colegei ei, însă stilul ei a reușit să stârnească o mulțime de reacții, scrie cancan.ro.

Andreea Esca, ţinută bizară la nunta Roxanei Hulpe din Cluj. Tema nunții a fost circul 2

Nașii celor doi miri au fost Cabral și Andreea Ibacka, care le-au stat aproape pe tot parcursul evenimentului. Andreea Ibacka a impresionat cu o rochie elegantă, din paiete argintii, iar Cabral a atras la rândul lui atenția, însă într-un mod diferit.

Cabarl a ales să fie un naș atipic și a pus pe primul loc confortul lui. Acesta a spart tiparul și nu s-a prezentat într-un costum de fițe, ci a ales să abordeze o ținută mult mai lejeră.

Andreea Esca, ţinută bizară la nunta Roxanei Hulpe din Cluj. Tema nunții a fost circul 3

Mai exact, prezentatorul TV a decis să poarte un tricou negru simplu, făcând nota discordantă de soția sa, nașa, Andreea, care a avut o ținută foarte elegantă. Peste tricoul negru, Cabral a așezat și un sacou, însă acest nu a rezista mult, scrie cancna.ro.

error: Content is protected !!