Piscina „Pă coastă”, locul superb din Ardeal care te duce cu gândul la Bali

Updated on mai 31, 2024 Piscina „Pă coastă”, locul superb din Ardeal care te duce cu gândul la Bali 1
(Sursa Foto: călătoriinbascheti.ro)

Piscina „pă Coastă” este alegerea perfectă pentru o vacanță de neuitat, fie că îți dorești o escapadă romantică, o aventură cu prietenii sau o evadare relaxantă cu familia. Piscina și terasa construite integral din lemn te vor transpune instantaneu într-un paradis exotic, chiar aici în țară.

Această pensiune extraordinară din satul Mara, Maramureș, te va cuceri cu farmecul ei rustic și atmosfera relaxantă. La doar 44 de kilometri de Cimitirul Vesel din Săpânța, te poți bucura de o oază de liniște și de o priveliște uimitoare, pe care nici Bali-ul nu o poate egala!

Aflată pe o coastă a munților Gutâi (Gutin), în satul maramureșean Mara, piscina ”Pă Coastă” îți descoperă două lumi, una autentic românească și una cât se poate de exotică, unde te vei simți pentru câteva ore ca în Maldive (și nu e nicio exagerare), scriu cei de la călătoriinbascheti.ro.

Ca să ajungeți aici, căutați pensiunea-restaurant ”Păstrăvăria Mara”, de care aparține piscina, și să urcați cel mult 100 de metri până pe vârful coastei. Priveliștea de aici e una de vis. De sus, se vede aproape tot satul, o cascadă superbă, dar și pădurea în mijlocul căreia e săpată piscina. Designul e unul uimitor, terasa piscinei find construită exclusiv din lemn și acoperită cu stuf. E de departe locul unde veți face cele mai spectaculoase fotografii.

Piscina „Pă coastă”, locul superb din Ardeal care te duce cu gândul la Bali 2 Piscina „Pă coastă”, locul superb din Ardeal care te duce cu gândul la Bali 3

Construcția nu a fost deloc ușor de realizat, pentru că toate materialele au trebuit urcate pe deal. A meritat, însă, efortul, pentru că rezultatul e unul grozav. Designul respectă tradițiile zonei, terasa piscinei fiind construită, exclusiv, din lemn.

Ca să ajungeți aici, căutați pensiunea-restaurant ”Păstrăvăria Mara”, de care aparține piscina și urcați cel mult 100 de metri până pe vârful coastei.

error: Content is protected !!