(Video) Un șofer de BMW, la un pas să spulbere pietoni pe trecere. Polițiștii îl caută pe autorul incidentului

Updated on februarie 14, 2024 (Video) Un șofer de BMW, la un pas să spulbere pietoni pe trecere. Polițiștii îl caută pe autorul incidentului 1

Un cocalar cu BMW, la un pas să comită o tragedie pe o trecere de pietoni. Un șofer a fost filmat în timp ce depășea pe linie continuă, dar și pe o trecere de pietoni, chiar dacă în acel moment se aflau oameni în traversare.

Pare să fi fost în mare grabă, deoarece a decis să facă aceste manevre riscante în loc să aștepte în coloana de mașini la un sens giratoriu din zona Gheorghe Dima – Rahovei din Sibiu.
După ce imaginile au fost postate online, polițiștii de la Biroul Rutier Sibiu au început o investigație pentru a identifica șoferul de BMW și pentru a lua măsurile legale adecvate, scrie RTV

Polițist local din Cisnădie, grav rănit după ce un șofer l-a lovit în plin
Un localnic spune că de mai multe zile circulația în zonă se desfășura cu greutate din cauza apei care se scurgea pe carosabil.

”Au făcut săpături, au băgat țevi de apă, nu știu ce au făcut, dar au astupat canalul pe toată zona, șanțul dintre pista de biciclete și drumul județean nu mai există. După ploi s-a umplut de apă.
Pe la 21.30 – 22 am văzut că e drumul închis, venea apa de pe deal și dacă au închis șanțul erau și 10 centimetri apă pe asfalt.

Nu-l cunosc pe șofer, nu știu cine e, ce a făcut, dar s-ar putea ca acolo să se fi produs o acvaplanare, probabil că a pierdut controlul direcției din cauza apei de pe șosea Eu nu văd nicio vină la omul ăla.
Iar acum deviază traficul pe undeva pe niște câmpuri, sunt drumuri de țară. E nămol pe jos, patinează mașina, de sus vin mașini, mai rău fac”, a relatat cititorul Turnul Sfatului.

Un șofer din Cluj a murit în accident la Dumbrava, implicată o mașină a Poștei
Marți dimineață, în jurul orei 08.50, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier înregistrat pe DN1 – E60, localitatea Dumbrava, comuna Căpușu Mare, pe șoseaua Cluj-Oradea, între o autoutilitară aparținând Poștei Române și un ansamblu de vehicule (cap tractor+ semiremorcă), scrie gherla.info.

La accident au intervenit pompierii din cadrul Detașamentelor 2 Cluj-Napoca și Huedin, cu două autospeciale cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD. La sosire, au găsit în autoutilitară încarcerat un bărbat, inconștient. Alte două persoane, conștiente și cooperante, au primit îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost descarcerat, însă din păcate prezenta leziuni incompatibile cu viața.
Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că șoferul ansamblului de vehicule, respectiv un bărbat, de 38 de ani, din județul Brăila, care circula pe direcția Bihor-Cluj, în condiții de carosabil umed, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, acroșând cu semiremorca autoutilitara, condusă de bărbatul de 49 de ani din municipiul Cluj-Napoca.

(Video) Un șofer de BMW, la un pas să spulbere pietoni pe trecere. Polițiștii îl caută pe autorul incidentului 2 (Video) Un șofer de BMW, la un pas să spulbere pietoni pe trecere. Polițiștii îl caută pe autorul incidentului 3

Din nefericire, în urma evenimentului, a rezultat decesul bărbatului de 49 de ani și rănirea pasagerului din autoutilitară, respectiv un bărbat de 52 de ani.

error: Content is protected !!