Topul celor mai bine plătiți artiști din România. Pe ce loc se află Andra și cine încasează 19.000 de euro pentru un show

Updated on februarie 12, 2024 Topul celor mai bine plătiți artiști din România. Pe ce loc se află Andra și cine încasează 19.000 de euro pentru un show 1

A fost întocmit un top al celor mai bine plătiți artiști din țară, în funcție de banii pe care îi cer la evenimente.Conform acestui clasament, publicat de cancan.ro, Inna s-ar afla pe primul locu, atunci când vine vorba despre onorariul pe care îl încasează în urma momentelor artistice. Carla’s Dreams, Delia, Loredana și Smiley completează Top 5 al artiștilor din România.

Conform acestui clasament, Delia Matache s-ar afla printre primele locuri, atunci când vine vorba despre onoariul pe care îl încasează în urma momentelor artistice. De-a lungul timpului, au fost organizate concerte unice și dinamice, iar publicul a fost încântat. Însă, cât încasează pentru o oră de cântat?

Pentru un moment artistic de 60 de minute, Delia Matache încasează în jur de 15.000 de euro. De altfel, pentru un spectacol de 40 de minute, artista scade tariful cu 2.500 de euro (fără TVA). În clasament se mai află și alți artiști îndrăgiți de publicul românesc.

Clasamentul onorariilor cerute de artiștii din România:

Inna – între 17.000 și 19.000 de euro (plus TVA) pentru un show de 45 de minute;
Carla’s Dreams – încasează în jur de 15.000 de euro, pentru 60 de minute;
Delia – încasează în jur de 15.000 de euro, pentru o oră de cântat;

Loredana Groza – aproape 15.000 de euro pentru un concert de o oră;Smiley – în jur de 12.000 de euro (plus TVA) pentru un concert de 45 – 60 de minute. De altfel, artistul ar avea și câteva doleanțe, precum: cazare la o unitate turistică de minimum 4 stele și transport – 7.5 lei/km cu TVA;
Andra Măruță – încasează în jur de 12.000 de euro pentru un spectacol de o oră;

Paraziții – în jur de 10.000 de euro;
Irina Rimes – în jur de 10.000 de euro;
The Motans – în jur de 10.000 de euro;

Theo Rose – în jur de 10.000 de euro;
Puya – 4.500 de euro pentru un concert de o oră;
Andreea Bălan – 4.500 de euro pentru un concert de o oră;

Antonia – încasează în jur de 5.500 de euro pentru un spectacol de 40 de minute;
Alex Velea – încasează în jur de 4.400 de euro;

Adda și trupa ei – 3.500 de euro;Ruby – 3.500 de euro;
Ștefania și Speak – 3.500 de euro;Sore – 3.500 de euro.

Ce a spus Andra după ce a fost criticată că o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme: „Asta e, domne. Sunt o grăsuță frumoasă”

Andra a fost criticată de fani că o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme. Artista a recunoscut în nenumărate rânduri că adoră să gătească, dar și să mănânce, motiv pentru care s-a îngrășat aproximativ zece kilograme. Cântăreața a declarat că a început o dietă la un moment dat, motivată de una dintre surorile ei, însă nu a reușit să slăbească.

De-a lungul timpului, au existat multe voci care au spus că artista ar fi, de fapt, însărcinată. Amuzată de curiozitățile și criticile fanilor, Andra a mărturisit că s-a chinuit să slăbească, însă acum nu mai face, considerându-se o „grăsuță frumoasă”.

„M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă”, a declarat Andra Măruță, în cadrul emisiunii „Românii au Talent”, potrivit romaniatv.net.

error: Content is protected !!