Pescobar a spus cât câștigă un angajat la Taverna Racilor: „La mine, bucătarul chef a venit pe 650 de euro și acum câștigă 2.800 de euro”

Updated on ianuarie 19, 2024 Paul Nicolau, patronul de la Taverna Racilor, a dezvăluit ce salarii le oferă angajaților săi. Mulți dintre ei sunt veniți din Sri Lanka, iar afaceristul îi laudă pentru corectitudine și forța lor de muncă.

Conform declarațiilor lui Pescobar, un chef din Sri Lanka, care lucrează la Taverna Racilor, primește un salariu de 2.800 de euro. Cu tot cu bonusuri, ajunge la 3.000 de euro. Calculat la cursul BNR actual, suma înseamnă 14.925,60 de lei! La început, angajatul primea doar 650 de euro, dar în timp, și-a dovedit abilitățile.

Pescobar a spus cât câștigă un angajat la Taverna Racilor: „La mine, bucătarul chef a venit pe 650 de euro și acum câștigă 2.800 de euro” 1

„Bucătarii români sunt foarte buni, dar sunt foarte dificili. Eu nu mai am nervi. Când văd lucrurile macro și vreau să mă extind, nu mai am timp de fițe și figuri. Eu am timp doar de profesionalism, atât. Eu am negociat cu tine un salariu, niște condiții.

Eu mi le respect și dacă sunt plecat în Sri Lanka, tu de ce nu ți le respecți cât sunt plecat. Nu muncesc, stau la țigări… românisme. Ei, uite, bucătarii din Sri Lanka nu știu de românisme. Ei muncesc. Sunt cuminți, curați, buni. La mine, bucătarul chef a venit pe 650 de euro și acum câștigă 2.800 de euro, plus bonusuri, 3.000”, a spus Paul Nicolau, citat de romaniatv.net.

Paul Nicolau a vândut o perioadă raci în Piața Obor din Capitală, iar în timp a realizat că poate face mulți bani din asta. A căutat pe Google ce ar putea prinde în România și și-a deschis singur propriul business, care astăzi se bucură de un real succes.

„Am început afacerea cu raci acum 8 ani după un search pe Google: idei de afaceri. A fost extraordinar de greu deoarece totul a început fără bani, iar când faci afaceri fără bani, faci slalom în a găsi soluţii. La început aveam un singur angajat şi anume eu. Vând anual peste 150.000 de porţii de mâncare la restaurant şi în online, prin platforma Fish To Door, şi am încheiat anul cu 22.000 de colete trimise către clienţi”, spunea Pescobar într-un interviu pentru Business Magazin.

Pescobar dă în judecată o clientă de la Taverna Racilor

Paul Nicolau a precizat în videoclip că o va da în judecată pe tânăra care i-a făcut reclamație la restaurantul Taverna Racilor din Timișoara. Patronul a precizat că afacerea a avut de suferit, deoarece localul a fost închis. Este decis să apeleze la Poliție, susținând că reclamația este falsă.

„Astăzi, dragilor, mă voi duce împreună cu domnișoara Lavinia și cu domnul avocat către sediul Poliției, unde vom depune plângere pentru fals în declarații și în acte acelei domnișoare care a zis că a făcut toxiinfecție la noi în restaurant. Și noi am avut atât de mult de suferit, deoarece restaurantul a fost închis. Fals și o nesimțire din partea acestei domnișoare care, probabil, a fost pusă de cineva să facă.

Nu era ea tâmpită de una singură. Sau vedem, lăsăm organele abilitate să cerceteze. Dar mie nu-mi place. Nu-s turnător la gardă, dar doar o declarăm un pic așa și îi facem un dosar penal acestei fete care merită.

Nu poți să-ți bați joc de munca mea, a noastră și a tot ceea ce facem noi. Să te duci tu să scrii că ai făcut toxiinfecție alimentară, a fost tot DSP-ul. Un fals nenorocit. Așa că rușine să-ți fie și ne vedem pe la Poliție”, a transmis Paul Nicolau, citat de cancan.ro.

Advertisements
error: Content is protected !!