Universitatea pleacă de pe Cluj Arena. Anunțul oficial făcut de club

Updated on ianuarie 31, 2023 Universitatea Cluj a anunţat că meciul cu CS Mioveni, programat iniţial pe Cluj Arena, în etapa a 25-a a Superligii, va avea loc la Mediaş, din cauza stării terenului de pe stadionul clujean.

‘Având în vedere starea gazonului de pe Cluj Arena şi a notificărilor primite de clubul nostru din partea Ligii Profesioniste de Fotbal şi a deţinătorului drepturilor TV, partida de pe teren propriu cu CS Mioveni se va desfăşura pe Stadionul ‘Gaz Metan’ din Mediaş, unde suprafaţa de joc se prezintă în condiţii mai bune”, au anunțat cei de la „U”, potrivit stiripesurse.ro.

Universitatea pleacă de pe Cluj Arena. Anunțul oficial făcut de club 1

Informația a fost confirmată și de Ioan Ovidiu Sabău.

“A fost o discuție și ne-am gândit că ar fi mai bine să găsim o variantă. Vremea va fi tot mai rea, poate va ninge, poate va ploua și terenul nu va arăta mai bine. Eu sunt de acord cu această variantă.

Echipa a mai jucat acolo, am înțeles că terenul arată foarte bine. Depinde de vreme, dar e posibil să nu mai jucăm acasă în acest sezon. Am înțeles că se va reface terenul, drenajul, încălzirea, tot.

Ne pare rău pentru că oamenii vor face sigur eforturi să vină până la Mediaș. Noi nu am fi vrut să jucăm în deplasare toate meciurile”, a explicat Ioan Ovidiu Sabău, citat de Ziua de Cluj.

Partida din etapa a 25-a a Superligii dintre FC Universitatea Cluj şi CS Mioveni este programată pentru data de 10 februarie, de la ora 17:00. LPF nu a făcut nicio comunicare în acest sens până acum.

error: Content is protected !!