Cluj: Au crezut că au închiriat o cabană în Beliș dar au luat o țeapă de 4.000 de lei

Updated on ianuarie 31, 2023 Un bărbat din Câmpeni a fost reţinut de poliţişti, pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, după ce ar fi publicat un anunţ mincinos privind închirierea unei cabane şi ar fi încasat bani de la persoane care ar fi dorit să petreacă Crăciunul în Apuseni.

La data de 30 ianuarie 2023, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat două percheziţii, una la domiciliul unui bărbat de 31 de ani, din Câmpeni, bănuit de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, şi una la sediul unei societăţi comerciale administrată de acesta, informeză digi24.ro.

Cluj: Au crezut că au închiriat o cabană în Beliș dar au luat o țeapă de 4.000 de lei 1

Se pare că, în luna decembrie a anului 2022, bărbatul ar fi postat, pe un site de internet, un anunţ mincinos prin care oferea, spre închiriere, pe perioada Crăciunului, o cabană situată în localitatea Beliş, judeţul Cluj.

Bărbatul ar fi încasat, în baza unei facturi false, suma de 4.000 de lei, de la două persoane din municipiul Bucureşti, cu titlu de avans, fără ca ulterior să pună la dispoziţia acestora serviciile promise. Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au ridicat documente şi dispozitive electronice.

Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii, urmând ca în cursul zilei de azi, 31 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

error: Content is protected !!