Surse: Billel Omrani s-a dus la FCSB după ce a fost refuzat de Dan Petrescu!

Updated on septembrie 14, 2022 Billel Omrani a semnat noul contract cu FCSB și se întoarce în Liga 1, după șase ani petrecuți la CFR Cluj. Doar că vicecampioana nu a fost prima sa opțiune din ultima săptămână.

Prosport a stat de vorbă cu un apropiat al CFR-ului și se pare că Billel Omrani s-a propus să revină în Gruia, înainte de a lua legătura cu Gigi Becali.

Surse: Billel Omrani s-a dus la FCSB după ce a fost refuzat de Dan Petrescu! 1

Din informațiile Prosport, decizia de a-l refuza pe Omrani i-a aparținut lui Dan Petrescu. Antrenorul n-a vrut să audă de o revenire a atacantului, cu toate că a fost unul dintre oamenii săi de bază în ultimii ani și un jucător cu care a avut o relație destul de apropiată.

Petrescu l-a refuzat pe Omrani pentru că acesta s-a pregătit doar singur în ultimele 3 luni și ar fi durat mult timp readucerea sa într-o formă fizică bună, dar și pentru că CFR are multe soluții în atac, în acest moment.

Venirile lui Janga, Malele sau Ze Gomes a aglomerat ofensiva clujeană, care oricum îi avea pe Yeboah, Petrila, Buș și Birligea pe posturile unde ar putea evolua Omrani.

De când nu a mai marcat Billel Omrani

Fotbalistul care reprezintă Algeria nu este, însă, nici pe departe în forma care l-a transformat în favoritul lui Gigi Becali. Billel Omrani nu este pregătit din punct de vedere fizic, din cauza perioadei îndelungate în care s-a antrenat singur, și vine după un sezon cu puține reușite.

De altfel, ultimul gol marcat de Billel Omrani datează din 4 decembrie 2021, când i-a adus CFR-ului victoria cu Chindia. În tot sezonul precedent, algerianul a marcat de șapte ori în 42 de partide, informează digisport.ro.

După acest weekend, în care FCSB o întâlnește pe Universitatea Craiova, Liga 1 intră în pauză pentru a lăsa loc meciurilor echipelor naționale.

Billel Omrani a anunțat că se va pune la punct cu pregătirea fizică în această pauză de două săptămâni, astfel că debutul său la FCSB s-ar putea produce la începutul lunii octombrie. În primul meci de după fereastra pentru jocurile internaționale, FCSB va juca împotriva lui FC Argeș, pe teren propriu.

error: Content is protected !!