Becali acuză CFR Cluj de înscenare în cazul Omrani. „Bravo, domnilor de la Cluj … e doar o regie ieftina a la Cluj”

Updated on septembrie 14, 2022 Gigi Becali a oferit o reacție după ce l-a văzut pe Billel Omrani beat în taxi. Patronul FCSB-ului consideră că totul este o înscenare din partea celor de la Cluj, filmarea respectivă fiind din vara anului 2018, potrivit celor care au publicat-o.

Becali le-a mulțumit ardelenilor și a precizat că acum este convins că nimeni nu va achita clauza și că va avea asigurate serviciile algerianului pentru cel puțin 3 ani de zile, scrie prosport.ro.

Becali acuză CFR Cluj de înscenare în cazul Omrani. „Bravo, domnilor de la Cluj ... e doar o regie ieftina a la Cluj” 1

„Bravo, domnilor de la Cluj. Nici nu realizați ce bine mi-ați făcut cu acele imagini publicate acum cu Omrani. Eu chiar vă mulțumesc. Si vă spun și de ce. Eu i-am pus clauză de reziliere lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acesti trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu.

Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza după ce o să îl vadă cu băutură prin TAXI. Așa că eu sunt sigur că 3 ani o să rămână la mine fără să îl pierd dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere. Iar lui Omrani, dacă îmi face treabă îi mai dau eu 100 de pahare și îi pun la dispozitie și o limuzină să se plimbe prin tot Bucureștiul. Apariția asta cu imaginile după patru ani e doar o regie ieftina a la Cluj. Însă, vă repet. Cei de la Cluj chiar mi-au făcut un bine”, a spus Gigi Becali.

La primul interviu din calitatea de jucător al FCSB-ului, Billel Omrani a dezvăluit perioada de care are nevoie pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. Atacantul și-a dezvăluit și obiectivul pe care îl are cu gruparea ”roș-albastră”, informează Digisport.

“Sunt foarte fericit că am semnat cu FCSB. Acum trebuie să lucrez și să câștigăm meci de meci. Trebuie să câștigăm și în Europa și în campionat și sper să câștigăm titlul anul acesta și să trecem de grupe în Conference League.

Eu sper să fiu un plus pentru echipă. FCSB are un lot foarte bun, cu jucători foarte buni. Am câștigat 5 campionate și sper să câștig și cu FCSB.

Nu sunt pregătit 100%, am nevoie de 10 zile să ating potențialul maxim și voi munci mult pentru asta. M-am pregătit și săptămâna trecută cu echipa, cred că am mult de lucru cu preparatorul fizic. Eu sunt perseverent și vreau să joc.

Îmi place fotbalul și vreau să arăt tuturor că sunt pregătit. Cred că după pauza internațională voi fi pregătit.

Domnul Becali m-a dorit de multă vreme și chiar și eu am vrut să vin de mai mult timp, dar nu s-a întâmplat. Acum sunt aici.

Mereu, când am venit aici ca adversar, stadionul a fost plin. Incredibil, mi-a plăcut întotdeauna atmosfera. Sper să dau multe goluri și pase de gol și să câștigăm multe meciuri, iar fanii să fie alături de noi”, a declarat Billel Omrani

error: Content is protected !!