Basarab Panduru, despre Billel Omrani: A cerut o grămadă de bani de la CFR Cluj, 40-50 de mii de euro pe lună iar acum merge la FCSB pe 20.000 de euro salariu şi o sumă de bani la semnătură

Updated on septembrie 13, 2022 Basarab Panduru nu-l înțelege pe jucătorul Billel Omrani care a cerut 40-50 de mii de euro pe lună de la CFR Cluj dar a acceptat de la FCSB 20.000 de euro salariu şi o sumă de bani la semnătură.

Este un transfer surprinzător pentru mine. Cred că a avut nevoie de o vacanţă, pe care şi-a luat-o. A cerut o grămadă de bani (n.r. – de la CFR Cluj), 40-50 de mii de euro pe lună. Nu-i primeşte, după care pleacă. E vorba despre un jucător care în campionatul nostru a arătat destul de bine.

Basarab Panduru, despre Billel Omrani: A cerut o grămadă de bani de la CFR Cluj, 40-50 de mii de euro pe lună iar acum merge la FCSB pe 20.000 de euro salariu şi o sumă de bani la semnătură 1

Se întoarce pe 20.000 de euro salariu şi o sumă de bani la semnătură. Atunci, mă întreb… niciun club din lumea asta să nu-ţi dea 20.000 de euro pe lună? (n.r. – din afara României) Mi se pare incredibil.

Cum ai ajuns aşa, să nu primeşti 20.000 pe lună ca jucător liber? Şi, mai ales, accepţi să vii în probe un an? Abia apoi îţi fac contract pe încă 2 ani”, a afirmat Panduru la Orange Sport, potrivit Gazeta Sporturilor.

Vadim Rața îl pune în gardă pe Billel Omrani înainte de transferul la FCSB

Întrebat după meciul dintre FCSB și FC Voluntari ce sfat are pentru Omrani, Rața a răspuns: „Să dea goluri în primele meciuri, altfel îi va fi greu să se impună. Trebuie să înscrie în primele meciuri pe care le joacă, altfel nu va mai intra”.

Billel Omrani, la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit luni că a bătut palma cu Omrani, fost atacant la CFR Cluj, în privința unui contract pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă doi. Ulterior, algerianul a fost zărit la meciul FCSB-ului, potrivit Gazeta Sporturilor.

Omrani va încasa 20.000 de euro lunar, însă va fi apt de joc abia peste câteva săptămâni. Nu a mai jucat din mai decât 20 de minute într-un meci al naționalei Algeriei, astfel că nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

E tehnic, combinativ, foarte puternic, se pliază pe jocul nostru. Să vedem dacă vrea și el să fie serios la 29 de ani. A fost la mine acasă, am vorbit. I-am zis că poate fi cel mai mare din România, dacă vrea.

Are 8, 9, 10 kilograme în plus, dar e foarte tehnic și foarte puternic, iar atunci poate repede să ajungă la 70-80% din potențialul lui, adică poate juca după pauza dedicată echipei naționale (n.r. – după 26 septembrie).

error: Content is protected !!