(Foto) Accident Cluj. Un șofer s-a răsturnat cu mașina. 3 persoane rănite

Updated on iunie 8, 2022 Un șofer s-a răsturnat cu mașina pe strada Soporului din Cluj-Napoca. Accidentul, soldat cu 3 victime, a avut loc marți seara, în jurul orei 22:25.

Pompierii SMURD au intervenit aseară la 3 accidente.

(Foto) Accident Cluj. Un șofer s-a răsturnat cu mașina. 3 persoane rănite 1

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Soporului. Apelul de urgență a venit la ora 22:25, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială și un echipaj SMURD. Salvatorii au găsit la fața locului un autoturism răsturnat, însă din fericire nu au existat persoane încarcerate. Doi bărbați de 27 și 33 de ani, respectiv o femeie de 27 ani, au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. La o primă evaluare, aceștia prezentau afecțiuni ușoare.

(Foto) Accident Cluj. Un șofer s-a răsturnat cu mașina. 3 persoane rănite 2
(Foto: Info trafic jud. Cluj)

Tot în această seară, pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Tetișu, comuna Fildu de Jos (județul Sălaj). La fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SAJ. În accident a fost implicat un autoturism. 4 persoane au fost consultate de echipajul medical, fără a fi transportate la spital.

La aceasta oră, pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin, prin Punctul de Lucru Mociu, la un eveniment rutier în localitatea Geaca. Din primele informații, un autoturism este răsturnat și nu există victime., a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!