(Foto) Cluj: S-a crezut zmeu. Un clujean a aterizat cu BMW-ul pe scările de lângă Podul IRA

Updated on aprilie 3, 2022 Autoturismul marca BMW a fost găsit în această dimineaţă, blocat pe treptele podului Aurel Vlaicu.

Șoferul a părăsit locul accidentului. Pentru a nu fi identificat, acesta a luat cu el şi numerele de înmatriculare ale autovehiculului.

(Foto) Cluj: S-a crezut zmeu. Un clujean a aterizat cu BMW-ul pe scările de lângă Podul IRA 1 (Foto) Cluj: S-a crezut zmeu. Un clujean a aterizat cu BMW-ul pe scările de lângă Podul IRA 2 (Foto) Cluj: S-a crezut zmeu. Un clujean a aterizat cu BMW-ul pe scările de lângă Podul IRA 3

Din imaginea surprinsă de un cetățean se poate observa cum mașina a rupt balustrada de la scările de acces de pe strada Blajului spre Traian Vuia.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj a declarat pentru Monitorul de Cluj că din primele informații accidentul s-a lăsat doar cu pagube materiale.

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 01.30 cu privire la evenimentul rutier. Conducătorul auto de 21 ani, din județul Cluj se deplasa pe strada Aurel Vlaicu. Testarea cu aparatul etilotest negativă. Nu au fost persoane rănite”, au transmis reprezentanții IPJ.

error: Content is protected !!