Cluj. Și-au băut cafeaua cu gunoierii. Echipa „Vă ajutăm din Cluj” le-a livrat cafea caldă angajaților firmelor de salubrizare

Updated on mai 8, 2020 Circa 120 de anagajați ai celor două firme de salubrizare din oraș, Rosal și Brantner Servicii Ecologice, au fost suprinși cu cafea în această dimineața, de echipa de voluntari ai Asociației Daisler care acționează sub umbrela „Vă ajutăm din Cluj”.

„Ne-am dat seama că în această perioadă există și oameni invizibili, fără de aportul cărora am avea mult, extrem de mult de suferit, cu toții. Așa că, împreună cu colegii mei din Va Ajutam Din Cluj și prietenii de la JCI Cluj (Junior Chamber International), am livrat cafea caldă angajaților de la Rosal Grupși și Bratner Servicii Ecologice SRL. I-am prins la intrarea în ture pe cei care ne ridică gunoiul și ne mătură străzile și le-am mulțumit din partea clujenilor pentru munca depusă. Oamenii ne-au primit bucuroși și ne-au mulțumit înapoi că n-am uitat de ei, pentru că de ei toată lumea uită”, a relatat Andi Daiszler, citat de g4media.ro.

Cluj. Și-au băut cafeaua cu gunoierii. Echipa „Vă ajutăm din Cluj” le-a livrat cafea caldă angajaților firmelor de salubrizare 1

El a mai precizat pentru G4Media că vor livra cafea pe parcursul zilei de astăzi și de la orele 14.00 și 22.00, având în vedere că turele de lucrători se schimbă.

„Toată cafeaua este donată și preparată de Dragoș și Bogdan de la @5togo (shop-ul de Vis-A-Vis de „The Office”). Băieții s-au bucurat că au pe cine face fericiți după o pauză de 2 luni de zile”, a mai spus Andi Daiszler.

error: Content is protected !!