Video Cluj. Emanuel Ungureanu: „Cozi de zeci de metri la Institutul Oncologic, azi dimineață, de la ora 7! Pacienții cu cancer stau cu orele de dimineață la cozi infernale, în frig pentru a primi tratamentul de care depinde supraviețuirea lor. Imaginile acestea mi-au sfâșiat inima…”

Updated on martie 23, 2020 Autoritățile anunță să păstrăm distanță socială dar nu a găsit p soluție pentru bolnavii de cancer, cei mai expuși infectării.

Emanuel Ungureanu, deputat USR: „Cozi de zeci de metri la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca, azi dimineață, de la ora 7!
Pacienții cu cancer stau cu orele de dimineață la cozi infernale, în frig pentru a primi tratamentul de care depinde supraviețuirea lor.

Video Cluj. Emanuel Ungureanu: „Cozi de zeci de metri la Institutul Oncologic, azi dimineață, de la ora 7! Pacienții cu cancer stau cu orele de dimineață la cozi infernale, în frig pentru a primi tratamentul de care depinde supraviețuirea lor. Imaginile acestea mi-au sfâșiat inima...” 1

În plină criză Covid 19 acești bolnavi sunt cei mai expuși infectării.
Nu poate fi vorba de distanțare socială aici, ce face statul român acum cu acești bolnavi se numește, crimă colectivă.

Am urlat zile în șir la Guvern să emită rețete pentru pacienții cu cancer on line, să desființeze temporar mizeria numită card de sănătate, să valideze consultații telefonice și servicii de telemedicină.

Vezi aici Video:

Ori nu le pasă, ori sunt incompetenți, mai degrabă ambele. Imaginile acestea mi-au sfâșiat inima”.

error: Content is protected !!