Teodora Iacob: „El e Mihai Barbul, violoncelist la Opera Nationala din Cluj…Azi am primit o viziera de la Mihai si Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca urmeaza sa primeasca viziere tot prin intermediul lui Mihai. Multumim din suflet!!!!!”

Updated on martie 27, 2020 Clujenii se implică în ajutorarea cadrelor medicale cu echipamente anti-coronavirus.

Teodora Iacob: „El e Mihai Barbul. Ne cunoastem de 10 ani si tot de atata timp am impartit scena in multe concerte. Mihai e violoncelist la Opera Nationala din Cluj Napoca si imi e prieten bun. Iata ca ne intalnim din nou, de data asta nu impartim o scena si nu ma altur profesiei lui ci el ni se alatura profesiei noastre de medici in lupta pentru Covid19.

Teodora Iacob: „El e Mihai Barbul, violoncelist la Opera Nationala din Cluj...Azi am primit o viziera de la Mihai si Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca urmeaza sa primeasca viziere tot prin intermediul lui Mihai. Multumim din suflet!!!!!” 1

Azi am primit o viziera de la Mihai si Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca urmeaza sa primeasca viziere tot prin intermediul lui Mihai.
Multumim din suflet!!!!!

#stopcovid19 #staiacasa #disinfect #protect”

error: Content is protected !!