Laura Savu: „Dragi colegi, medici stomatologi, din Cluj-Napoca, si nu numai…consider ca ar fi o mare implicare si susținere din partea noastră, daca fiecare donam o cutie de măști si o cutie de mănuși….le înmânez personalului medical de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca”

Updated on martie 20, 2020 Medicul stomatolog Laura Savu a făcut un apel către colegii ei din industrie să contribuie cu măști și mănuși pentru spitalele care luptă cu epidemia de coronavirus.

Laura Savu a scris pe Facebook: „Dragi colegi, medici stomatologi, din Cluj-Napoca, si nu numai,

Laura Savu: „Dragi colegi, medici stomatologi, din Cluj-Napoca, si nu numai...consider ca ar fi o mare implicare si susținere din partea noastră, daca fiecare donam o cutie de măști si o cutie de mănuși....le înmânez personalului medical de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca” 1

🙏🙏🙏 Fac un apel catre voi si va propun sa ne unim fortele, in aceasta perioada de criza, pentru a le fi alaturi colegilor nostri, medici si personal auxiliar, aflati in linia intai in lupta cu coronavirusul COVID-19.

Tinand cont ca in Cluj avem cateva sute de cabinete stomatologice, consider ca ar fi o mare implicare si sustinere din partea noastra, daca fiecare donam o cutie de masti si o cutie de manusi. Ma voi ocupa personal sa le colectez de la voi si sa le inmanez personalului medical de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca.

Pentru cei care doresc sa se implice si sa doneze, va stau la dispozitie pana cel tarziu vineri, 27.03.2020. Ma gasiti aici sau la nr. de tel: 0740791511.”

error: Content is protected !!