Judecătorul ‎Cristi Danilet‎: „În Cluj am demarat fabricarea de viziere pentru medici. Nu o sa credeți câte am învățat în 24 de ore despre domeniul acesta. Azi intru în posesia primelor 100 bucăți și le duc la Spitalul CFR și de Urgențe. Tare bine ar prinde o donație de la dvs”

Updated on martie 24, 2020 Mulți clujeni încearcă să ajute spitalele dar și pe cei în vârstă care trebuie să stea în casă.

În grupul Vă ajutăm din Cluj!, judecătorul ‎Cristi Danilet‎ a scris: „În Cluj am demarat fabricarea de viziere pentru medici. Nu o sa credeți câte am învățat în 24 de ore despre domeniul acesta. Azi intru în posesia primelor 100 bucăți și le duc la Spitalul CFR și de Urgențe. Necesarul în județ e de minimum 6.000 bucăți.

Tare bine ar prinde o donație de la dvs”

Judecătorul ‎Cristi Danilet‎: „În Cluj am demarat fabricarea de viziere pentru medici. Nu o sa credeți câte am învățat în 24 de ore despre domeniul acesta. Azi intru în posesia primelor 100 bucăți și le duc la Spitalul CFR și de Urgențe. Tare bine ar prinde o donație de la dvs” 1

DONEAZĂ PENTRU VIZIERE! VeDem Just face apel pentru donații în județele Cluj, Bihor și Alba!

În lupta împotriva COVID-19 personalul medical are nevoie de echipament special de protecție. O componentă a acestuia este viziera. Pentru că vizierele nu se mai găsesc în comerț, o echipă de voluntari din țară au reușit să formeze o rețea de producători dotați cu imprimante 3D care le pot produce rapid, www.viziere.ro. Deja au fost ajutați 3000 de medici și asistente medicale.

error: Content is protected !!