Foto Cluj. Armata a montat un cort de triaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă

Updated on martie 31, 2020 Armata a anunțat instalarea unui cort de triaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj.

Ministerul Apararii Nationale: „Cort medical de triaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca.

Militarii Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu” au montat un cort de triaj la solicitarea Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca. Acţiunea militarilor regimentului se înscrie în gama de misiuni de asistenţă şi intervenţie în sprijinul autorităţilor publice locale în caz de urgenţe civile.

Foto Cluj. Armata a montat un cort de triaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă 1 Foto Cluj. Armata a montat un cort de triaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă 2 Foto Cluj. Armata a montat un cort de triaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă 3 Foto Cluj. Armata a montat un cort de triaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă 4 Foto Cluj. Armata a montat un cort de triaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă 5 Foto Cluj. Armata a montat un cort de triaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă 6

Activitatea a reprezentat o necesitate pentru efectuarea triajului epidemiologic rapid al pacienţilor cu simptome specifice infectării virale cu COVID-19 şi contribuie la efortul naţional de prevenire şi limitare a răspândirii virusului.

Alătură-te și tu grupului România, fii puternică!
https://www.facebook.com/groups/2355868521179244

Text: Cpt. Marius Liuțe, foto: Lt. Tiberiu Poparad”

error: Content is protected !!