Cluj. Primul spital privat preluat de o autoritate publică pentru tratarea bolnavilor cu coronavirus. CJ: „La acest spital vor putea fi primiți 180 de pacienți care vor beneficia de condiții optime pentru tratarea COVID-19”

Updated on martie 24, 2020 Consiliul Judetean Cluj anunțat marți dimineață că a preluat spitalul privat Polaris pentru tratarea bolnavilor cu coronavirus.

Consiliul Judetean Cluj: Primul spital privat din țară preluat de o autoritate publică pentru a trata persoanele infectate cu COVID-19.

Cluj. Primul spital privat preluat de o autoritate publică pentru tratarea bolnavilor cu coronavirus. CJ: „La acest spital vor putea fi primiți 180 de pacienți care vor beneficia de condiții optime pentru tratarea COVID-19” 1

Consiliul Județean Cluj preia Spitalul Polaris și finanțează operațiunile necesare tratării pacienților infectați cu COVID-19.
La acest spital vor putea fi primiți 180 de pacienți care vor beneficia de condiții optime pentru tratarea COVID-19.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat că „preluarea spitalului este o premieră la nivel național, acesta beneficiind de condiții superioare de izolare și tratament.”

Spitalul este situat în Suceagu, comuna Baciu, în imediata apropiere a municipiului Cluj-Napoca.
Consiliul Județean Cluj nu face niciun pas înapoi de la lupta cu pandemia COVID-19 și își pune la dispoziție toate resursele”.

 

Toate internările pentru operații și investigații care nu sunt urgente se suspendă pentru 14 zile în toată țara, iar în 48 de ore vor fi externați toți pacienții care nu reprezintă urgențe, anunță G4Media.

Luni, 23 martie, a fost emis ordinul comandantului acțiunii, avizat de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, pentru instituirea măsurilor necesare limitării răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2(noul coronavirus), la nivelul unităților sanitare publice și private.

error: Content is protected !!