Cluj. Emil Boc: „0372.280.499 – număr de telefon dedicat persoanele în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau alta forma de ajutor, pentru a se adresa Primariei Muncipiului Cluj-Napoca, prin Directia de Asistenta Sociala”

Updated on martie 24, 2020 Primarul Emil Boc a prezentat marți un număr de telefon la care pot suna persoanele în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau alta forma de ajutor, pentru a beneficia de suport din partea Primăriei.

Emil Boc: „Cluj-Napoca: 0372.280.499, linie telefonica pentru sprijinirea varstnicilor din municipiu

Cluj. Emil Boc: „0372.280.499 - număr de telefon dedicat persoanele în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau alta forma de ajutor, pentru a se adresa Primariei Muncipiului Cluj-Napoca, prin Directia de Asistenta Sociala” 1

Incepand de azi este operational acest numar de telefon (0372.280.499) dedicat persoanelor in varsta de peste 65 de ani, fara sustinatori sau alta forma de ajutor, pentru a se adresa Primariei Muncipiului Cluj-Napoca, prin Directia de Asistenta Sociala.

Pe aceasta cale urmarim sa minimalizam expunerea persoanelor in varsta de peste 65 de ani in afara locuintelor. Directia de Asistenta Sociala, impreuna cu asociatiile si fundatiile partenere, asigura sprijin la domiciliu pentru cei care solicita acest lucru.

Acest numar este disponibil de luni pana vineri, intre orele 8 – 20 si sambata -duminica, intre orele 9 – 15.
La acest numar de telefon raspund operatori specilalizati din cadrul Directiei de Asistenta Sociala.

De asemenea, mai exista linia telefonica, 0364 430030, la care va puteti adresa pentru orice intrebare legata de Coronavirus. La acest numar de telefon raspunde personal medical specializat. Inainte de a suna la 112, va rog sa sunati la medicul de familie sau la acest numar de telefon, pentru probleme care nu sunt de maxima urgenta.

Stam ACASA si Salvam Vieti!”

error: Content is protected !!