Cluj. Donație. 309 litri de Soluție antiseptică pentru mâini preparate la Facultatea de Farmacie, UMF ”Iuliu Hațieganu”

Updated on martie 30, 2020 Soluția antiseptică pentru mâini preparată la Facultatea de Farmacie, UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a fost donată către spitale.

Gianina Cristina Crișan a scris pe Facebook: „Momente de solidaritate pentru stoparea răspândirii pandemiei COVID 19:

Cluj. Donație. 309 litri de Soluție antiseptică pentru mâini preparate la Facultatea de Farmacie, UMF ”Iuliu Hațieganu” 1 Cluj. Donație. 309 litri de Soluție antiseptică pentru mâini preparate la Facultatea de Farmacie, UMF ”Iuliu Hațieganu” 2

309 litri de Soluție antiseptică pentru mâini preparate la Facultatea de Farmacie, UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Mulțumim, în primul rând, doamnei Rector, prof. dr. Anca Dana Buzoianu, pentru inițiativa de a implica Facultatea de Farmacie, pentru sprijinul acordat în aceste zile fiebinți!

Felicitări și mulțumiri colegilor din Facultatea de Farmacie care au dat un exemplu de solidaritate și s-au mobilizat cu toții, de la șefi de disciplină la asistenți universitari, doctoranzi pentru a ajuta instituțiile statului, aflate în linia întâi în lupta cu stoparea răspândirii virusului SARS – COV 2.

Toate disciplinele au donat toate stocurile de materii prime și s-au oferit voluntari pentru prepararea Soluției antiseptice pentru mâini după o rețetă recomandată de OMS. Prepararea s-a realizat în laboratoarele disciplinei de Tehnologie farmaceutică, iar analiza produsului finit în laboratoarele de cercetare ale disciplinei de Analiza medicamentului.

Mulțumiri cu precădere celor care au făcut donații, după ce stocurile de materii prime ale Facultății de Farmacie s-au epuizat: Facultatea de Chimie (UBB Cluj-Napoca), oameni solidari, producători de materii prime, producători de flacoane.

Asigurăm colegii din echipa medicală, toți slujitorii instituțiilor statului aflați în prima linie în lupta împotriva răspândirii acestei pandemii, de sprijinul farmaciștilor și al Facultății de Farmacie!”

error: Content is protected !!